Kérdéses a Chanel ház jövője – Ki veszi át a zseniális Karl helyét?


Chanel - Fotó: Flickr
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 49

Fájó szívvel írom meg ezt a cikket, ugyanis egy igazi legenda hunyta le örökre a szemét.

Egyes híresztelések szerint otthonában érte a végső búcsú más hírportálok szerint viszont a Párizsi Amerikai kórházban fejezte be földi pályafutását ma dél körül.

Annak ellenére, hogy a világ még fel sem ocsúdott a zseniális német származású divattervező elvesztése után, máris kérdések sokasága merült fel. Vajon ki lesz a méltó utód?Karl egyik “végső akarata” egyik kollégája és egyben jó barátja Hedi Slimane lenne. Heidi munkásságát, annyira elismerte és becsülte, hogy 40 kilót fogyott csak azért, hogy beleférhessen a slim szabású Dior Homme kollekciójába. Mi ez, ha nem támogatás?

Sokan várták, köztük Karl is, hogy Hedi vegye át a kreatív vezetői széket tőle. Ez a kívánsága sajnos úgy tűnik, hogy nem teljesül. A cég elzárkózott Karl javaslatától.

Hedi Slimane & Karl Lagerfeld – Fotó: Pinterest

Egyenlőre a világ feszült figyelemmel követi a Chanel ház minden mozzanatát, hogy megtudják, ki is a méltó utód.

Kertész Andrea

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 49
  • 49
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük