Kérdéses a Chanel ház jövője – Ki veszi át a zseniális Karl helyét?


Chanel - Fotó: Flickr
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 49
    Shares

Fájó szívvel írom meg ezt a cikket, ugyanis egy igazi legenda hunyta le örökre a szemét.

Egyes híresztelések szerint otthonában érte a végső búcsú más hírportálok szerint viszont a Párizsi Amerikai kórházban fejezte be földi pályafutását ma dél körül.

Annak ellenére, hogy a világ még fel sem ocsúdott a zseniális német származású divattervező elvesztése után, máris kérdések sokasága merült fel. Vajon ki lesz a méltó utód?

Karl egyik “végső akarata” egyik kollégája és egyben jó barátja Hedi Slimane lenne. Heidi munkásságát, annyira elismerte és becsülte, hogy 40 kilót fogyott csak azért, hogy beleférhessen a slim szabású Dior Homme kollekciójába. Mi ez, ha nem támogatás?

Sokan várták, köztük Karl is, hogy Hedi vegye át a kreatív vezetői széket tőle. Ez a kívánsága sajnos úgy tűnik, hogy nem teljesül. A cég elzárkózott Karl javaslatától.

Hedi Slimane & Karl Lagerfeld – Fotó: Pinterest

Egyenlőre a világ feszült figyelemmel követi a Chanel ház minden mozzanatát, hogy megtudják, ki is a méltó utód.

Kertész Andrea 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 49
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük