Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hazugságokkal kampányol az Orbán-kormány. Ezt állítja az Európai Bizottság, amely tételesen, pontról pontra megcáfolja a fideszes riogatás összes állítását.

És mielőtt bárki Sorost vagy összeesküvést kiáltana, gondoljon arra: az Európai Bizottság többsége jobboldali! Vagyis Orbántól már a saját oldalának hívei is elfordultak!

Az Európai Bizottság egy nap alatt reagált a magyar kormány új “tájékoztatási kampányára”. A Bizottság Facebook-oldalára feltett posztban azt írják, hogy a magyarok tényeket, nem pedig fikciót érdemelnek és hogy a magyar kormány kampánya hihetetlen: sokkoló a Bizottság számára, hogy egy ennyire nevetséges összeesküvés-elmélet ilyen mértékben a mainstream részévé váljon.

Majd sorra cáfolják a magyar kormány kampányának három “állítását”:

Hungarians deserve facts not fiction. The Hungarian government campaign beggars belief. It is shocking that such a ludicrous conspiracy theory has reached the mainstream to the extent it has. -There is no “they”, only the European Union, with Hungary sitting at the table. -The EU supports not undermines national border protection. -There are zero plans for “humanitarian visas”. Member States decide to what level they want to accept legal migration.

  • Itt nincsenek „ők”– csak az Európai Unió, és az asztalnál ott ül Magyarország is.
  • Az EU támogatja, nem gyengíti a tagállamok határvédelmét.
  • Az EU nem tervezi ún. humanitárius vízumok bevezetését.
  • A tagállamok döntenek arról, milyen mértékben kívánják elfogadni a jogszerű migrációt.

Forrás: 444 / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: