Gyászol az egész világ – elhunyt Mr. Chanel, a világ legnagyobb divatikonja


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hatalmas tragédia, gyászol az egész világ!

85 éves korában meghalt Karl Lagerfeld német származású francia divattervező. A Chanel divatház kreatív igazgatója a francia Closer magazin információja szerint február 19-én, kedden vesztette életét a párizsi Amerikai Kórházban.

A halála előtti utolsó hetekben gyengélkedett, de mindvégig dolgozott, sajtóhírek szerint nemrég a Fendi őszi kollekciójának bemutatójára küldött instrukciókat. Január 22-én szokásával ellentétben kihagyta a Chanel két jelentős párizsi divatbemutatóját, de a cég távollétét csupán fáradtsággal magyarázta.Ez volt az első alkalom évtizedek óta, hogy a show végén nem hajolt meg az ünneplő közönség előtt. Részben ezért, részben magas életkora miatt az elmúlt hetekben már nyíltan találgatták, hogy ki lesz az utóda a divatház élén.

KARL LAGERFELD EGYIKE VOLT A 20. SZÁZADI DIVATTÖRTÉNET MEGHATÁROZÓ ALAKJAINAK.

Karl Lagerfeld – Fotó: The Cut

Forrás: Index


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük