Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Felbolydult a teljes jobber sajtóvilág. Lapátra kerültek a Fidesz ugyan legsutyerákabb mégis zászlóshajóként tündöklő megmondóemberei.

Sajnos a jobboldal nem tud kifordulni önmagából, pedig nagy szükség lenne rá ahhoz, hogy egy sokkal normálisabb közélet és közbeszéd legyen jelen Magyarországon.

Ameddig Karácsony Gergelyen és a baloldalon kérik számon a normákat és a szélsőségek elutasítását, addig hithű bértollnokaik hétpofára eresztenek meg antiszemita kijelentéseket a Mészáros Lőrinc által tulajdonolt Echo TV-ben, amely szlogenje szerint a “Nemzet hangja”.

Ám a mindennapos gyalázkodásnak hamar véget vetett a politika, illetve annak pálfordulása. Valahogy a Fidesznek kényelmetlen lett hirtelenjében az antiszemita ámokfutásba kezdő kivagyi, álértelmiségi brancsa és mindet lapátra tették.

Ugyanis napvilágra került, hogy a jobber TV Keménymag című alpári, propagandaműsorában többek között a Jobbik szóvivőjét Jakab Pétert “Jákob Péterezték”.

Az így kellemetlenné vált a műsort készítőinek úgy engedték el a kezét, ahogyan más a papirzsebkendőt dobja félre. Azért ez is megér egy misét, hogy a Fidesz hogy bánik az övéivel.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: