Újabb levelet kapott Karácsony Gergely a zsidó hitközségtől – ez nagyon sokaknak nem fog tetszeni


2018. február 20. Karácsony Gergely interjú. Zugló polgármestere. Fotó: Tóth Gergő
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.1K
    Shares

Újabb levelet küldött a MAZSIHISZ Karácsony Gergelynek a baloldali előválasztás győztesének.

Mint korábban beszámoltunk róla, a Magyarországi Zsidó Hitközség azért ragadott korábban tollat, mert úgy vélték, vállalhatatlan volt mindaz egy demokrata politikustól, amit ki lehetett hallani a politikai vezető mondataiból egy ominózus HírTV-s interjú alkalmával.

Karácsony Gergely a HírTV-ben félreértelmezhetően reagált arra a kérdésre, mely szerint elfogadható-e, hogy a Jobbik alelnöke Gyöngyösi Márton korábban zsidó parlamenti képviselőket listázott volna.

Karácsony, ahelyett, hogy maszatolt és magyarázkodott volna – ezzel is bizonyítva rátermettségét – nyíltan kiállt a közvélemény elé és bocsánatot kért félreértelmezhető mondataiért és kerek-perec kimondta, ő balodlali emberként a végletekig elutasítja az antiszemitizmust és a megbélyegzést.

Mindezek után, újabb levelet kapott a politikus a MAZSIHISZ-től, melyben a zsidó közösség nagyra értékeli a politikus kiállását és bocsánatkérését. Mint fogalmaznak – a maguk részéről lezártnak tekintik az ügyet.

Ez pedig sokaknak nem fog tetszeni, főleg a jobboldalon, hiszen egy teljesen profi kampánygépezetet állítottak Karácsonyra, hogy kicsinálják a sikerpolitikust. Ezek után nem hiszem, hogy maradt volna még muníció a jobboldalon, azonban tény, egy politikusnak nagyon meg kell válogatnia a szavait.Azonban az is tény, hogy a legjobb szándék ellenére is lehet hibázni. De a hibákért lehet vállalni a felelősséget és ki lehet állni bocsánatot kérni. Karácsony ezt tette. Bár többen tennék ezt.

A MAZSIHISZ levelét pedig itt lehet olvasni:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.1K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük