Újabb levelet kapott Karácsony Gergely a zsidó hitközségtől – ez nagyon sokaknak nem fog tetszeni


2018. február 20. Karácsony Gergely interjú. Zugló polgármestere. Fotó: Tóth Gergő
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Újabb levelet küldött a MAZSIHISZ Karácsony Gergelynek a baloldali előválasztás győztesének.

Mint korábban beszámoltunk róla, a Magyarországi Zsidó Hitközség azért ragadott korábban tollat, mert úgy vélték, vállalhatatlan volt mindaz egy demokrata politikustól, amit ki lehetett hallani a politikai vezető mondataiból egy ominózus HírTV-s interjú alkalmával.Karácsony Gergely a HírTV-ben félreértelmezhetően reagált arra a kérdésre, mely szerint elfogadható-e, hogy a Jobbik alelnöke Gyöngyösi Márton korábban zsidó parlamenti képviselőket listázott volna.

Karácsony, ahelyett, hogy maszatolt és magyarázkodott volna – ezzel is bizonyítva rátermettségét – nyíltan kiállt a közvélemény elé és bocsánatot kért félreértelmezhető mondataiért és kerek-perec kimondta, ő balodlali emberként a végletekig elutasítja az antiszemitizmust és a megbélyegzést.

Mindezek után, újabb levelet kapott a politikus a MAZSIHISZ-től, melyben a zsidó közösség nagyra értékeli a politikus kiállását és bocsánatkérését. Mint fogalmaznak – a maguk részéről lezártnak tekintik az ügyet.

Ez pedig sokaknak nem fog tetszeni, főleg a jobboldalon, hiszen egy teljesen profi kampánygépezetet állítottak Karácsonyra, hogy kicsinálják a sikerpolitikust. Ezek után nem hiszem, hogy maradt volna még muníció a jobboldalon, azonban tény, egy politikusnak nagyon meg kell válogatnia a szavait.

Azonban az is tény, hogy a legjobb szándék ellenére is lehet hibázni. De a hibákért lehet vállalni a felelősséget és ki lehet állni bocsánatot kérni. Karácsony ezt tette. Bár többen tennék ezt.
A MAZSIHISZ levelét pedig itt lehet olvasni:Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük