Ezen röhög az internet – Nem akármilyen fénykép terjed Deutch Tamásról


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.1K
    Shares

A Fidesz mocskos szájú politikusa megkapta a magáét az internet népétől!

Az van, hogy a Fidesz szabadszájú politikusa most megkapta a magáét az internetező közönségtől. Internetes mémeket azért érdemes nézni, mert valahogy mindig baromi fifikásak és mindemellett élesek, akár egy jól fent kés.

A mostani fénykép is hasonló, amelyet a Fidesz EP képviselőjéről készített az ismeretlen “művész” és mondjuk úgy, igaz a mondás. Néha egyetlen egy kép valóban többet mond minden szónál.

Hiszen a kormánypropaganda csak a látszatra ad. Rémisztő képeket közöl mindenkivel tájékoztatásnak álcázva. De mi a helyzet, ha egyszer óriásplakátra tennék Deutch Tamást is, mint a menekülteket?

Őszintén, ezen a duplafenekű poénon nagyon jót mosolyogtam, még akkor is, ha a kormánypropagandával szemben ez az internetes plakát egyetlen egy hazugságot sem tartalmaz:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.1K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük