Ezen röhög az internet – Nem akármilyen fénykép terjed Deutch Tamásról


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 2.1K

A Fidesz mocskos szájú politikusa megkapta a magáét az internet népétől!

Az van, hogy a Fidesz szabadszájú politikusa most megkapta a magáét az internetező közönségtől. Internetes mémeket azért érdemes nézni, mert valahogy mindig baromi fifikásak és mindemellett élesek, akár egy jól fent kés.

A mostani fénykép is hasonló, amelyet a Fidesz EP képviselőjéről készített az ismeretlen “művész” és mondjuk úgy, igaz a mondás. Néha egyetlen egy kép valóban többet mond minden szónál.

Hiszen a kormánypropaganda csak a látszatra ad. Rémisztő képeket közöl mindenkivel tájékoztatásnak álcázva. De mi a helyzet, ha egyszer óriásplakátra tennék Deutch Tamást is, mint a menekülteket?

Őszintén, ezen a duplafenekű poénon nagyon jót mosolyogtam, még akkor is, ha a kormánypropagandával szemben ez az internetes plakát egyetlen egy hazugságot sem tartalmaz:


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 2.1K
  • 2.1K
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük