Sajtószabadság? - Fotó: morfondir.ro
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hogyan működik pontosan a jobboldal agymosása? Hogyan történik meg az, hogy alapvetően jó szándékú emberek gyűlölködnek és családok szakadnak szét a politika mentén. Megmutatjuk az egész folyamatot.

Nemrégiben Orbán Viktor bejelentette a családvédelmi akciótervet évértékelő beszédében, ezáltal a kommunikációs térbe fellőtte a jelzőrakétákat, hogy ők bizony a családok oldalán állnak. Azonban minden politikai szakértő tudja, hogy pusztán pozitív üzenetekkel csak akkor lehet támogatókat szerezni, ha van annak valós tartalma. Ha nincs… nos akkor valami egészen másra kell használni.

Ugyebár a kormánykommunikáció gerincét a migráció nyújtja. A fő tételmondatok, hogy a menekültek tönkreteszik az országokat és a családokat. A menekülteket ebben az Európai Unió, Soros György és a hazai ellenzék támogatja a kormány szerint.

Az Európai Unió ebben a narratívában két országból áll Németország és Franciaország. Eddig ugye világos. Nos a mai nap a következő cikk jelent meg szinte változtatás nélkül a jobboldali sajtóban:

“Franciaországban mától nem lehet anyának és apának hívni a szülőket

A bevándorláspárti francia elnök, Emmanuel Macron (fotón) egyik képviselője, Valérie Petit terjesztette a Nemzetgyűlés elé a törvényt, és Macron képviselői (zömében egykori szocialista politikusok) elfogadták, mivel ők vannak többségben a francia parlamentben: ezentúl nem lehet az iskolákban Anyának és Apának hívni a szülőket Franciaországban. Az új hivatalos elnevezés: Szülő 1 és Szülő 2. A homoszexuális párokra akarnak így tekintettel lenni.”

Ez megjelent eddig: Magyar Fórum, szekelyfold.ma, Origó, Pesti Srácok, HírTV, Világfigyelő, Propeller, hunhír stb.

Erről beszélt Kocsis Máté a Fidesz politikusa is a mai napon a Fidesz és a KDNP frakcióülése után. Összefoglalva: ő édesapa, és mint ilyen érintett és elfogult az ügyben, ezért csak a saját nevében mondhatja, hogy amíg küzdhet, mindent meg fog tenni azért, hogy Magyarországon ilyesmi ne történhessen, hiszen a kormány a családok oldalán áll.

Amíg ugye a bevándorláspárti, balliberális nyugat nyíltan rombolja a családot és megtiltja a szülő megnevezést, addig itthon a kormány a családok oldalán áll. A devianciával szemben a normalitást képviselik.

Csakhogy Moszkvában nem osztogatnak, hanem fosztogatnak

Mindezzel egyetlen probléma van. Hogy Franciaországban nem erről döntöttek. Egész pontosan arról, hogy az iskolai okmányokban, dokumentumokban az eddigi apa és anya megnevezés helyett egységesen a szülő megnevezés fog szerepelni. Még mielőtt valaki máshogy érteni, nem tilos a gyerekenek anyáról és apáról beszélniük, csupán a naplóban vagy az ellenőrzőben a szülő megnevezés fog egységesen szerepelni.

Még mielőtt valaki furcsállná a döntést,  Magyarországon sosem szerepelt az iskolai okmányokban apa vagy anya, nálunk mindig is szülő (gondviselő) volt a megnevezés. De ugye mennyire néznék, ha a franciák arról cikkeznének, hogy Magyarországon betiltották az apa és anya megnevezéseket.

Ergó ellenségképeket generálnak, mindenféle degeneráltnak állítják be a nyugati országokat, csak hogy elmondhassák, >> igaz, hogy lopunk, de itt legalább normális az élet <<

Hát kérem szépen erről szól a jobboldali agymosoda.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: