Sokkoló: Brutálisan megvert két fiatal egy idős nénit – nem fogod elhinni, hogy miért! (+videó)


Képünk csak illusztráció
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nehéz szavakat találni, akkor, amikor előkerül egy ilyen eset. Mindenesetre rettenetes ami történt, az indok pedig szinte felfoghatatlan.

Még a bordája is eltört annak a nyíracsádi idős asszonynak, akit két fiatal támadott meg otthonában. A két tizenéves elkövető (13 és 14 évesek) megverték majd kirabolták azt a 83 éves idős asszonyt, aki a férje halála óta egyedül élt vidéki otthonában.Úgy tudni, ismerte az egyik gyanúsítottat, aki falubeli, ezért engedte be őt és társát a házba. Jóhiszeműségéért azonban komoly árat kellett fizetnie, ugyanis a két tizenéves megtámadta, majd

a két gyerek olyan erővel rántotta a földre az idős asszonyt, hogy több bordája eltört, majd lefogták és egy dezodorral a szemébe fújtak,

ezt követően pedig átkutatták a házat, és 10 ezer forinttal elmenekültek.

A rabolt pénzt a támadás után elverték, ezért másnap kétszer is visszatértek és ismét bántalmazták az asszonyt. A rendőrség tegnap fogta el a két gyereket, akik mindent beismertek.

Azt mondták, HAMBURGERRE ÉS ENERGIAITALRA KELLETT NEKIK A PÉNZ.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük