Hihetetlen: Nem akármit jelentett be Dobrev Klára, közvetlenül a bíróság előtt!


Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára - Fotó: Dudás Péter /Facebook/
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.8K
    Shares

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök felesége nem akármit jelentett be a bíróság előtt.

Dobrev Klára élő egyenesben jelentkezett be a Fővárosi Törvényszék épülete elől saját közösségi oldalán annak apropóján, hogy a tegnapi nap folyamán újabb pert nyert meg az üzletasszony a jobboldalhoz köthető médiával szemben.

Ez pedig nem akármi, tekintettel arra, hogy csak az elmúlt egy évben nem kevesebb, mint 40 sajtópert nyert a Gyurcsány család a kormánysajtóval szemben.

Ez pedig azt jelenti, hogy jogerősen az elmúlt évben minimum 40 alkalommal hazudtak Gyurcsányékról. A politikus-üzletasszony szerint a Fidesz átveri az országot és annak közvéleményét ahol csak tudja.

Ahol tudok, szembe megyek velük. Az ellenállás hazafias kötelesség.

– mondja videójában Dobrev Klára.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.8K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük