Hihetetlen: Nem akármit jelentett be Dobrev Klára, közvetlenül a bíróság előtt!


Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára - Fotó: Dudás Péter /Facebook/
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök felesége nem akármit jelentett be a bíróság előtt.

Dobrev Klára élő egyenesben jelentkezett be a Fővárosi Törvényszék épülete elől saját közösségi oldalán annak apropóján, hogy a tegnapi nap folyamán újabb pert nyert meg az üzletasszony a jobboldalhoz köthető médiával szemben.

Ez pedig nem akármi, tekintettel arra, hogy csak az elmúlt egy évben nem kevesebb, mint 40 sajtópert nyert a Gyurcsány család a kormánysajtóval szemben.

Ez pedig azt jelenti, hogy jogerősen az elmúlt évben minimum 40 alkalommal hazudtak Gyurcsányékról. A politikus-üzletasszony szerint a Fidesz átveri az országot és annak közvéleményét ahol csak tudja.

Ahol tudok, szembe megyek velük. Az ellenállás hazafias kötelesség.

– mondja videójában Dobrev Klára.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük