Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt gondolom, hogy ennél kicsinyesebb történet ma már nem lesz!

Nyilván minden fővárosi ismeri azokat az információs táblának álcázott propagandatáblákat, amelyek a lépcsőházakban vannak a pesti és budai társas házakban. Tudják, az a tábla, amely valahogy kísértetiesen emlékeztet a Fidesz arculatára és olyan hasznos információkat tartalmaz, mint hogy mi a Rendőrség telefonszáma és ki a helyi polgármester/országgyűlési képviselő/önkormányzati képviselő.

Ne tévedjünk ez nagyjából egy, az önkormányzat által kihelyezett politikai plakát többnyire. Öröm az, ha esetleg a helyi háziorvos elérhetőségei rajta vannak. És bizony szinte minden lépcsőházba kihelyezik ezeket.

De mi a helyzet akkor, amikor egy kerületben legyőzik a Fideszt?

Molnár Gyula szocialista országgyűlési képviselő bejegyzéséből igen könnyen kiderül mindez:

Aki Újbudán lakik ismeri a társasházban látható kerületi információs táblákat. Közel egy éve, a kérésem ellenére, nem sikerült kicserélni rajta az országgyűlési képviselő nevét és elérhetőségét. – írja a politikus.

Vagyis, valamiért nem akarták lecserélni a korábbi fideszes nevét, nehogy már a szocik képviselőjének neve legyen kint minden társasházban. Azonban Molnár Gyula kezébe vette a helyzetet.

Mint fogalmaz:

Eddig vártam, most megkezdtük a feliratok átragasztását. Ha valaki kéri, hogy az Ő házában is végezzük el ezt a munkát, kérem, hogy itt vagy a 30/566-4302-es telefonon jelezze!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: