Döbbenetes, gyomorforgató képsorok mentek le a közmédiában – erre még nem volt példa


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Döbbenet amit megengednek maguknak a közmédiában. Nem hogy a BBC sztenderdekhez semmi köze már a magyar közszolgálatnak, de lassan már semmi emberi értékhez sincs.

Újabb botrányos epizóddal szórakoztatta nem túl népes nézőtáborát az M5-ön futó “Ez itt a kérdés” című műsor.
Leleplező felvételekre sem volt szükség ahhoz, hogy bebizonyosodjon:a Fidesz lakájmédiája nyíltan támogatja a szélsőséges nézeteket, és kendőzetlenül hirdetik a náci eszméket.

Az a tény, hogy az Orbán-kormány szócsöveként működő köztévében próbálják meg hősként beállítani az SS katonáit az orbáni gyűlöletpolitika által kinevelt „műsorvezetők”, egyértelműen bizonyítja, hogy a náci ideológia összeegyeztethető a Fidesz politikájával.

A Fidesz eddig is mindent megtett a szélsőséges nézetek újbóli elterjesztéséért a Horthy-kultusz ápolásával, most pedig tovább léptek az SS tagjainak hősként való ábrázolásával.

Mi lesz a következő lépés? Szálasi és a nyilasok éltetése?

Az MSZP továbbra is elutasítja az ordas eszmék, az erőszak és a gyűlölet minden formáját. Magyarázatot várunk Fidesztől, ami úgy tűnik közpénzen egy komplett médiahadsereget állít a gyűlölködés, a zsidózás, a homofóbia, és a náci eszmék terjesztésének szolgálatába. – írja közleményében a Magyar Szocialista Párt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük