Döbbenetes, gyomorforgató képsorok mentek le a közmédiában – erre még nem volt példa


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 175
    Shares

Döbbenet amit megengednek maguknak a közmédiában. Nem hogy a BBC sztenderdekhez semmi köze már a magyar közszolgálatnak, de lassan már semmi emberi értékhez sincs.

Újabb botrányos epizóddal szórakoztatta nem túl népes nézőtáborát az M5-ön futó “Ez itt a kérdés” című műsor.
Leleplező felvételekre sem volt szükség ahhoz, hogy bebizonyosodjon:

a Fidesz lakájmédiája nyíltan támogatja a szélsőséges nézeteket, és kendőzetlenül hirdetik a náci eszméket.

Az a tény, hogy az Orbán-kormány szócsöveként működő köztévében próbálják meg hősként beállítani az SS katonáit az orbáni gyűlöletpolitika által kinevelt „műsorvezetők”, egyértelműen bizonyítja, hogy a náci ideológia összeegyeztethető a Fidesz politikájával.

A Fidesz eddig is mindent megtett a szélsőséges nézetek újbóli elterjesztéséért a Horthy-kultusz ápolásával, most pedig tovább léptek az SS tagjainak hősként való ábrázolásával.

Mi lesz a következő lépés? Szálasi és a nyilasok éltetése?

Az MSZP továbbra is elutasítja az ordas eszmék, az erőszak és a gyűlölet minden formáját. Magyarázatot várunk Fidesztől, ami úgy tűnik közpénzen egy komplett médiahadsereget állít a gyűlölködés, a zsidózás, a homofóbia, és a náci eszmék terjesztésének szolgálatába. – írja közleményében a Magyar Szocialista Párt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 175
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük