Bangóné Borbély Ildikó Fotó: 168 óra
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A szocialista országgyűlési képviselő, egyben az MSZP csepeli elnöke Orbán Viktor évértékelő beszédére a budai várbéli ellenzéki tüntetésen reagált.

A mérce.hu beszámolója szerint Bangóné elég erős mondatokkal operált. Azt is mondta például, hogy  „Viktor, a te négy kereked már régen nincs ki”, utalva ezzel a miniszterelnök híressé vált, 2019-re már nagykorúvá érett 2001-es szlogenjére, mi szerint minden magyar családnak jár három gyerek, három szoba és négy kerék.

A képviselőnő kijelentette, hogy Orbán Viktor ma már kizárólag a talpnyalóinak képes évet értékelni, miközben a nép az utcán van, és tüntet. A miniszterelnök nem mer a nép szemébe nézni, inkább elbújik fekete kordonok mögé – tette hozzá.

A továbbiakban arról beszélt a szocialista politikus, hogy a Fidesz decemberben olyan törvényt fogadott el, ami lehetővé teszi Magyarországon a rabszolgamunkát. Ennek kapcsán üzent a tüntetést biztosító egyenruhásoknak is. Felhívta a több ezres tömeg figyelmét, hogy a jelenlegi hatalom nem fizeti ki nekik a túlóráikat, egyúttal bejelentette, hogy az MSZP eltörli majd a gyalázatos rabszolgatörvényt.

Később azt mondta, hogy azért beszélt idén a szokásosnál jóval többet az ellenzékről Orbán az évértékelőjében, mert fél. „A kapitalisták azok, akik eladják nekünk azt a kötelet, amire majd felakasztjuk őket” – zárta beszédét ezzel a Lenin-idézettel.

Tudósításában az Index is kiemelte Bangóné beszédét, a hírportál azt idézte tőle, hogy „amíg Magyarország miniszterelnöke Orbán Viktor, addig gyermekeink jövője csak az elvándorlás lehet”. A politikus szerint hiába beszél a kormány arról, hogy több gyerekre volna szüksége az országnak. „Ha egy héten hat napot kell dolgozni, akkor mikor csináljon az ember gyereket?” – tette fel a kérdést.

Talán nem véletlen hogy a teljes jobboldal már a sajtóban ekézi a szocialista politikust, talán éppen azért, mert nagyon betalált szavaival Bangóné.

Forrás: 21óra.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: