Őrjöng a Fidesz vezetése – Bangóné beszéde kicsapta a biztosítékot


Bangóné Borbély Ildikó Fotó: 168 óra
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 7.9K
    Shares

A szocialista országgyűlési képviselő, egyben az MSZP csepeli elnöke Orbán Viktor évértékelő beszédére a budai várbéli ellenzéki tüntetésen reagált.

A mérce.hu beszámolója szerint Bangóné elég erős mondatokkal operált. Azt is mondta például, hogy  „Viktor, a te négy kereked már régen nincs ki”, utalva ezzel a miniszterelnök híressé vált, 2019-re már nagykorúvá érett 2001-es szlogenjére, mi szerint minden magyar családnak jár három gyerek, három szoba és négy kerék.

A képviselőnő kijelentette, hogy Orbán Viktor ma már kizárólag a talpnyalóinak képes évet értékelni, miközben a nép az utcán van, és tüntet. A miniszterelnök nem mer a nép szemébe nézni, inkább elbújik fekete kordonok mögé – tette hozzá.

A továbbiakban arról beszélt a szocialista politikus, hogy a Fidesz decemberben olyan törvényt fogadott el, ami lehetővé teszi Magyarországon a rabszolgamunkát. Ennek kapcsán üzent a tüntetést biztosító egyenruhásoknak is. Felhívta a több ezres tömeg figyelmét, hogy a jelenlegi hatalom nem fizeti ki nekik a túlóráikat, egyúttal bejelentette, hogy az MSZP eltörli majd a gyalázatos rabszolgatörvényt.

Később azt mondta, hogy azért beszélt idén a szokásosnál jóval többet az ellenzékről Orbán az évértékelőjében, mert fél. „A kapitalisták azok, akik eladják nekünk azt a kötelet, amire majd felakasztjuk őket” – zárta beszédét ezzel a Lenin-idézettel.

Tudósításában az Index is kiemelte Bangóné beszédét, a hírportál azt idézte tőle, hogy „amíg Magyarország miniszterelnöke Orbán Viktor, addig gyermekeink jövője csak az elvándorlás lehet”. A politikus szerint hiába beszél a kormány arról, hogy több gyerekre volna szüksége az országnak. „Ha egy héten hat napot kell dolgozni, akkor mikor csináljon az ember gyereket?” – tette fel a kérdést.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Talán nem véletlen hogy a teljes jobboldal már a sajtóban ekézi a szocialista politikust, talán éppen azért, mert nagyon betalált szavaival Bangóné.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Forrás: 21óra.hu


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 7.9K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük