A szoci politikus úgy beleállt Matolcsyba, hogy a szeme ketté áll tőle


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ez lenne a tündérmese?

Matolcsy végignézi a magyar családok kifosztását, urizálásával pedig aláássa a Nemzeti Bank tekintélyét.Orbán Viktorral együtt szolgaian lesi és teljesíti bankvilág minden kívánságát a magyar emberek érdekével szemben is. A bankok tavaly 700 milliárdot kerestek, miközben több mint 5000 család került az utcára.

Hiába harsogják, hogy vége a válságnak, ennek ellenére a forint gyengül, az árfolyama nem éri el válság előtti szintet.

Matolcsy vezetése alatt botrányok sorozata, és kínos, pökhendi magyarázkodások jellemzik a nemzeti bank működését. Megszűnt a pénzügyi fogyasztóvédelem. Teljesen alkalmatlan az MNB a pénzpiaci szereplők felügyeletére, egyszerűen nem tudja ellátni a feladatát.

Emlékezzünk csak a DRB Bank, a Buda-Cash, a Quaestor botrányra, ahol károsult családok tízezreit hagyták hátra.

A devizacsapdában rekedt 900.000 magyar sem számíthat segítségre. Matolcsy őket “úgynevezett károsultaknak” hívja, és kijelentette, hogy mindig ellene lesz, hogy a nemzeti bank forrásaiból kártalanítsák, segítsék őket.
Azért mert az másra kell, az MNB alapítványaiba, ahova 266 milliárd forint vándorolt, amelynek a sorsáról inkább kalandosan, mint jogszerűen döntenek.

Matolcsy alkalmatlan az MNB elnöki posztjára. – írja Szakács László az MSZP kèpviselőjeTégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük