A szoci politikus úgy beleállt Matolcsyba, hogy a szeme ketté áll tőle


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 812
    Shares

Ez lenne a tündérmese?

Matolcsy végignézi a magyar családok kifosztását, urizálásával pedig aláássa a Nemzeti Bank tekintélyét.

Orbán Viktorral együtt szolgaian lesi és teljesíti bankvilág minden kívánságát a magyar emberek érdekével szemben is. A bankok tavaly 700 milliárdot kerestek, miközben több mint 5000 család került az utcára.

Hiába harsogják, hogy vége a válságnak, ennek ellenére a forint gyengül, az árfolyama nem éri el válság előtti szintet.

Matolcsy vezetése alatt botrányok sorozata, és kínos, pökhendi magyarázkodások jellemzik a nemzeti bank működését. Megszűnt a pénzügyi fogyasztóvédelem. Teljesen alkalmatlan az MNB a pénzpiaci szereplők felügyeletére, egyszerűen nem tudja ellátni a feladatát.

Emlékezzünk csak a DRB Bank, a Buda-Cash, a Quaestor botrányra, ahol károsult családok tízezreit hagyták hátra.A devizacsapdában rekedt 900.000 magyar sem számíthat segítségre. Matolcsy őket “úgynevezett károsultaknak” hívja, és kijelentette, hogy mindig ellene lesz, hogy a nemzeti bank forrásaiból kártalanítsák, segítsék őket.

Azért mert az másra kell, az MNB alapítványaiba, ahova 266 milliárd forint vándorolt, amelynek a sorsáról inkább kalandosan, mint jogszerűen döntenek.

Matolcsy alkalmatlan az MNB elnöki posztjára. – írja Szakács László az MSZP kèpviselője


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 812
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük