Segítsünk! Minden megosztás életet menthet! – Eltűnt kislányt keres a rendőrség!


Rendőrség - Fotó: Pixabay
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 605
    Shares

Az Esztergomi Rendőrkapitányság segítséget kér a lakosságtól egy eltűnt fiatal lány ügyében.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság segítséget kér a lakosságtól Németh Veronika eltűnése ügyében.

A 16 éves esztergomi lány a helyi otthonból távozott ismeretlen helyre. Életjelet nem adott magáról, és a felkutatása pedig eddig nem vezetett eredményre.

A fiatalkorú körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja barna, vállig érő. Eltűnésekor szürke szőrmés kabátot, fekete nadrágot és sportcipőt viselt.

Németh Veronika ELTŰNT! – Fotó: InfoEsztergom

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Németh Veronika tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen az Esztergomi Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-34-517-777-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét – közölte közleményében a rendőrség.

Forrás: InfoEsztergom

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 605
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük