Segítsünk! Minden megosztás életet menthet! – Eltűnt kislányt keres a rendőrség!


Rendőrség - Fotó: Pixabay
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az Esztergomi Rendőrkapitányság segítséget kér a lakosságtól egy eltűnt fiatal lány ügyében.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság segítséget kér a lakosságtól Németh Veronika eltűnése ügyében.

A 16 éves esztergomi lány a helyi otthonból távozott ismeretlen helyre. Életjelet nem adott magáról, és a felkutatása pedig eddig nem vezetett eredményre.

A fiatalkorú körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja barna, vállig érő. Eltűnésekor szürke szőrmés kabátot, fekete nadrágot és sportcipőt viselt.

Németh Veronika ELTŰNT! – Fotó: InfoEsztergom

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Németh Veronika tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen az Esztergomi Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-34-517-777-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét – közölte közleményében a rendőrség.

Forrás: InfoEsztergom

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük