Hazugság minden szava? – Egyetlen egy fényképpel feltörölték a padlót Orbánnal


Vizi E. Szilveszter és Orbán Viktor - Fotó: HVG
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 332
    Shares

Arról van szó, hogy Orbán Viktor évértékelőt tartott. Immáron 21. alkalommal állt ki az általa összeválogatott közönség elé és meghirdette a hogy mindent megtesz a családokért.

Teszi ezt immár nem első alkalommal. Gyakorlatilag a “Három szoba, három gyerek, négy kerék” orbáni kijelentés óta a magát nemzeti-konzervatív oldalnak mondó Fidesz bepozicionálta magát a családok megkerülhetetlen védőszentjének – míg a baloldal rendszerint nem csak a nemzetére ront rá, hanem szétverné ugye a családokat is.

De a politikai mázat lefejtve, amikor eljön az elszámolás pillanata, akkor általában rendszerint megbukik a jobboldal. Nem csak azért, mert a “legsötétebb” szocialista kormány is többet tett a családokért, hanem mert gyakorlatilag óriásplakátokon és a gazdagoknak kedvező adókedvezményeken kívül nem sokat tett a jobboldal a családokért.

Van egyetlen fénykép, amely mindezt jól megmutatja. Azt gondolom az óriásplakátok és a kommunikáció világán túl ez a fénykép az, amely végső soron megmutatja mennyit is érnek Orbán Viktor szavai:

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 332
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük