Hazugság minden szava? – Egyetlen egy fényképpel feltörölték a padlót Orbánnal


Vizi E. Szilveszter és Orbán Viktor - Fotó: HVG
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 330

Arról van szó, hogy Orbán Viktor évértékelőt tartott. Immáron 21. alkalommal állt ki az általa összeválogatott közönség elé és meghirdette a hogy mindent megtesz a családokért.

Teszi ezt immár nem első alkalommal. Gyakorlatilag a “Három szoba, három gyerek, négy kerék” orbáni kijelentés óta a magát nemzeti-konzervatív oldalnak mondó Fidesz bepozicionálta magát a családok megkerülhetetlen védőszentjének – míg a baloldal rendszerint nem csak a nemzetére ront rá, hanem szétverné ugye a családokat is.

De a politikai mázat lefejtve, amikor eljön az elszámolás pillanata, akkor általában rendszerint megbukik a jobboldal. Nem csak azért, mert a “legsötétebb” szocialista kormány is többet tett a családokért, hanem mert gyakorlatilag óriásplakátokon és a gazdagoknak kedvező adókedvezményeken kívül nem sokat tett a jobboldal a családokért.

Van egyetlen fénykép, amely mindezt jól megmutatja. Azt gondolom az óriásplakátok és a kommunikáció világán túl ez a fénykép az, amely végső soron megmutatja mennyit is érnek Orbán Viktor szavai:

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 330
  • 330
    Shares

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük