Hadházy – NER 2:0 – Újabb pert nyert Hadházy a maffia-kormánnyal szemben (részletek a cikkben)


Hadházy Ákos, Független országgyűlési képviselő - Fotó: Hadházy Ákos FB oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.2K
    Shares

Akkorát hazudott az MTVA Hadházyról és a családjáról, ami még tőlük is túlzásTotális kitaláció ment le a Híradóban Hadházy Ákosról és édesapjáról riportként feltüntetve. Bayer Zsolt után most a köztévé is fizethet a politikusnak.

Bayer Zsolt után a köztévé is fizethet Hadházy Ákosnak. A hirado.hu a választások előtt közölt lejárató cikket Hadházy állítólagos földmutyijáról, amelyről kiderült, hogy egy szó sem volt igaz belőle. Az egész történet kitalált volt strómanokkal, szerződésekkel, azt sugallva, hogy Hadházy a földmutyikat koordinálja a megyében vagy hogy a politikus antikorrupciós tevékenység csak fedőtevékenység. A cikk aztán szúrhatta a közmédia szemét is, mert eltüntették az archívumokból. A közmédiának most 300-300 ezer forintot kell fizetnie Hadházynak és a cikkben szintén emlegetett édesapjának.

A baj csak az, hogy ennyi pénzt nekik simán megér, hogy lejárassanak másokat a hazugságaikkal. (Úgyis a közösből fizetik, vagyis mi fizetjük.)
A bíróságoknak már rég felfüggesztéssel, beszüntetéssel és a felelős személyek évtizedes börtönbüntetésre ítélésével kellene szankcionálniuk.

Az is igaz, hogy vagy 150 pert már elbuktak a választások alatti hazudozás és rágalmazásdömpingben. Ez a köz pénzéből kártérítésnek nem nagy ügy ahhoz képest, hogy a rágalmazottak mondanivalóját kellett volna cáfolni.

Érthetőbben. Hadházy milliókat költött arra, hogy ismertté váljon. Milliók mentek arra, hogy a szövegei, mondanivalója eljusson a választókhoz. Nem olcsóbb meglovagolni ezt és elhinteni, hogy … Pár év múlva a bíróság kimondja, hogy hazudtak. Megbünteti őket. De addigra leuraltak mindent. Ez többet is megérne nekik.

Addig, amíg a fidióta haszonbarom nem undorodik meg attól, hogy sorozatosan hülyének nézik és kihasználják, addig megy a mutatvány.

Forrás: 444 / HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.2K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük