Hadházy – NER 2:0 – Újabb pert nyert Hadházy a maffia-kormánnyal szemben (részletek a cikkben)


Hadházy Ákos, Független országgyűlési képviselő - Fotó: Hadházy Ákos FB oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Akkorát hazudott az MTVA Hadházyról és a családjáról, ami még tőlük is túlzásTotális kitaláció ment le a Híradóban Hadházy Ákosról és édesapjáról riportként feltüntetve. Bayer Zsolt után most a köztévé is fizethet a politikusnak.

Bayer Zsolt után a köztévé is fizethet Hadházy Ákosnak. A hirado.hu a választások előtt közölt lejárató cikket Hadházy állítólagos földmutyijáról, amelyről kiderült, hogy egy szó sem volt igaz belőle. Az egész történet kitalált volt strómanokkal, szerződésekkel, azt sugallva, hogy Hadházy a földmutyikat koordinálja a megyében vagy hogy a politikus antikorrupciós tevékenység csak fedőtevékenység. A cikk aztán szúrhatta a közmédia szemét is, mert eltüntették az archívumokból. A közmédiának most 300-300 ezer forintot kell fizetnie Hadházynak és a cikkben szintén emlegetett édesapjának.

A baj csak az, hogy ennyi pénzt nekik simán megér, hogy lejárassanak másokat a hazugságaikkal. (Úgyis a közösből fizetik, vagyis mi fizetjük.)
A bíróságoknak már rég felfüggesztéssel, beszüntetéssel és a felelős személyek évtizedes börtönbüntetésre ítélésével kellene szankcionálniuk.

Az is igaz, hogy vagy 150 pert már elbuktak a választások alatti hazudozás és rágalmazásdömpingben. Ez a köz pénzéből kártérítésnek nem nagy ügy ahhoz képest, hogy a rágalmazottak mondanivalóját kellett volna cáfolni.

Érthetőbben. Hadházy milliókat költött arra, hogy ismertté váljon. Milliók mentek arra, hogy a szövegei, mondanivalója eljusson a választókhoz. Nem olcsóbb meglovagolni ezt és elhinteni, hogy … Pár év múlva a bíróság kimondja, hogy hazudtak. Megbünteti őket. De addigra leuraltak mindent. Ez többet is megérne nekik.

Addig, amíg a fidióta haszonbarom nem undorodik meg attól, hogy sorozatosan hülyének nézik és kihasználják, addig megy a mutatvány.

Forrás: 444 / HVG / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük