Ízléstelen? Gyalázatos!? Már a hullagyalázás határát súrolja, amit Andy Vajnával művelnek


Andy Vajna - Fotó: Médiapiac
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Másodjára is végső búcsút vesznek a volt filmügyi kormánybiztostól – érezzük az ellentmondást?

Alig egy hete vettek végső búcsút Andy Vajnától a Fiúmei úti nemzeti sírkertben, azonban a tervek szerint lesz még egy búcsúztató, méghozzá nem is akárhol. Vajna Tímea az ismert aranyásó, Vajna özvegye úgy véli ugyanis, hogy nem elég, ha csupán itthon temetik el a filmügyi kormánybiztost, hanem szükséges egy az Egyesült Államokban is megrendezett temetés.Mint ahogyan a Blikk írja, Andy fiát és a szüleit is Los Angelesben temették el, így – érthetően – arra is vágyott, hogy a szerettei mellett, a Westwood Village sírkertben leljen végső nyugalomra.

Tímea – a lap írása szerint – a szívén viseli a producer kívánságát, így Andy Vajna földi maradványainak egy része a család mellé kerül majd, lehetőséget biztosítva arra, hogy amerikai barátai is elbúcsúzzanak tőle – írja a Blikk.

Nos nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez az egész történet egy picit ízléstelen. Mármint, ha a hír igaz és Vajnának valóban az volt az utolsó kívánsága, hogy az Egyesült Államokba temessék el, akkor miért rendezték meg a hazai búcsúztatót? Valahol tényleg a hullagyalázás határa az, hogy nem hagyják békében nyugodni a fideszes oligarchát, hanem össze vissza temetik el maradványait.

Nos, nem tudom ki, hogy van vele, de nálam ez valahogyan kicsapja a biztosítékot, még akkor is, ha nem tartozom Andy Vajna tisztelői közé. Hagyják már békén nyugodni, ne csináljanak belőle bohóc attrakciót, még akkor sem ha híres színészek részvételével bulvár-showt csinálnak lassan a gyászból. Legyen már elég!

Megérdemli az örök nyugalmat annak ellenére, hogy milyen pályát is futott be.
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük