Andy Vajna - Fotó: Médiapiac
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Másodjára is végső búcsút vesznek a volt filmügyi kormánybiztostól – érezzük az ellentmondást?

Alig egy hete vettek végső búcsút Andy Vajnától a Fiúmei úti nemzeti sírkertben, azonban a tervek szerint lesz még egy búcsúztató, méghozzá nem is akárhol. Vajna Tímea az ismert aranyásó, Vajna özvegye úgy véli ugyanis, hogy nem elég, ha csupán itthon temetik el a filmügyi kormánybiztost, hanem szükséges egy az Egyesült Államokban is megrendezett temetés.

Mint ahogyan a Blikk írja, Andy fiát és a szüleit is Los Angelesben temették el, így – érthetően – arra is vágyott, hogy a szerettei mellett, a Westwood Village sírkertben leljen végső nyugalomra.

Tímea – a lap írása szerint – a szívén viseli a producer kívánságát, így Andy Vajna földi maradványainak egy része a család mellé kerül majd, lehetőséget biztosítva arra, hogy amerikai barátai is elbúcsúzzanak tőle – írja a Blikk.

Nos nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez az egész történet egy picit ízléstelen. Mármint, ha a hír igaz és Vajnának valóban az volt az utolsó kívánsága, hogy az Egyesült Államokba temessék el, akkor miért rendezték meg a hazai búcsúztatót? Valahol tényleg a hullagyalázás határa az, hogy nem hagyják békében nyugodni a fideszes oligarchát, hanem össze vissza temetik el maradványait.

Nos, nem tudom ki, hogy van vele, de nálam ez valahogyan kicsapja a biztosítékot, még akkor is, ha nem tartozom Andy Vajna tisztelői közé. Hagyják már békén nyugodni, ne csináljanak belőle bohóc attrakciót, még akkor sem ha híres színészek részvételével bulvár-showt csinálnak lassan a gyászból. Legyen már elég!

Megérdemli az örök nyugalmat annak ellenére, hogy milyen pályát is futott be.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: