Ízléstelen? Gyalázatos!? Már a hullagyalázás határát súrolja, amit Andy Vajnával művelnek


Andy Vajna - Fotó: Médiapiac
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 332
    Shares

Másodjára is végső búcsút vesznek a volt filmügyi kormánybiztostól – érezzük az ellentmondást?

Alig egy hete vettek végső búcsút Andy Vajnától a Fiúmei úti nemzeti sírkertben, azonban a tervek szerint lesz még egy búcsúztató, méghozzá nem is akárhol. Vajna Tímea az ismert aranyásó, Vajna özvegye úgy véli ugyanis, hogy nem elég, ha csupán itthon temetik el a filmügyi kormánybiztost, hanem szükséges egy az Egyesült Államokban is megrendezett temetés.

Mint ahogyan a Blikk írja, Andy fiát és a szüleit is Los Angelesben temették el, így – érthetően – arra is vágyott, hogy a szerettei mellett, a Westwood Village sírkertben leljen végső nyugalomra.

Tímea – a lap írása szerint – a szívén viseli a producer kívánságát, így Andy Vajna földi maradványainak egy része a család mellé kerül majd, lehetőséget biztosítva arra, hogy amerikai barátai is elbúcsúzzanak tőle – írja a Blikk.

Nos nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez az egész történet egy picit ízléstelen. Mármint, ha a hír igaz és Vajnának valóban az volt az utolsó kívánsága, hogy az Egyesült Államokba temessék el, akkor miért rendezték meg a hazai búcsúztatót? Valahol tényleg a hullagyalázás határa az, hogy nem hagyják békében nyugodni a fideszes oligarchát, hanem össze vissza temetik el maradványait.

Nos, nem tudom ki, hogy van vele, de nálam ez valahogyan kicsapja a biztosítékot, még akkor is, ha nem tartozom Andy Vajna tisztelői közé. Hagyják már békén nyugodni, ne csináljanak belőle bohóc attrakciót, még akkor sem ha híres színészek részvételével bulvár-showt csinálnak lassan a gyászból. Legyen már elég!Megérdemli az örök nyugalmat annak ellenére, hogy milyen pályát is futott be.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 332
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük