Hátborzongató interjút adott Kulka János: Nyíltan beszélt halálközeli élményeiről


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 253

Drámai – ennyire nyíltan, ennyire szívbemarkoló őszinteséggel ritkán szoktak erről a témáról beszélni, na de hát nem véletlen, hogy egy ország szereti Kulka Jánost. Mert ehhez, kellő emberi nagyság is kell.

Megnyugodtam

– mondta egyetlen szóval összefoglalva a néhány évvel ezelőtti megpróbáltatásaira visszaemlékezve a művész Veiszer Alinda Pátria Rádióban közvetített műsorában.

Veiszer Alinda kérdésére, melyben arról érdeklődött a műsorvezető azt válaszolta Kulka, hogy:

Megmaradtam

Néhány évvel ezelőtt kapott agyvérzést Kulka János saját otthonában. Napokon keresztül küzdöttek az életéért a népszerű művésznek, aki úgy emlékszik vissza  a történtekre, hogy vendége volt, főzött neki, és „egyszer csak sötét” lett.

Úgy emlékszik, ekkor a másodperc töredéke alatt felfogta, hogy most „meghalok, hurrá-hurrá”. Megnyugodott, hogy itt a vége. Úgy érzete, hogy a Mennyben járt.

„Volt alagút, a végén fénnyel, kék éggel. Volt kapu, tavasz színű, színes.” Mint mondta, nem találkozott ott senkivel, egyedül volt.

Kulka azt mondta, most van kedve független társulatokban színpadra lépni, és a filmszerepeket is szívesen veszi.  Nagyon sajnálja, hogy már nem tud énekelni.

Mint írtuk, a napokban mutatkozott be egy szöveg nélküli szerepben az Árvácskában, illetve most próbálják a Cseresznyéskertet, amiben egy inast fog játszani, immár rövidebb szövegekkel.

Az interjút itt lehet végighallgatni.A HVG nyomán


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 253
  • 253
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük