Hátborzongató interjút adott Kulka János: Nyíltan beszélt halálközeli élményeiről


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Drámai – ennyire nyíltan, ennyire szívbemarkoló őszinteséggel ritkán szoktak erről a témáról beszélni, na de hát nem véletlen, hogy egy ország szereti Kulka Jánost. Mert ehhez, kellő emberi nagyság is kell.

Megnyugodtam

– mondta egyetlen szóval összefoglalva a néhány évvel ezelőtti megpróbáltatásaira visszaemlékezve a művész Veiszer Alinda Pátria Rádióban közvetített műsorában.

Veiszer Alinda kérdésére, melyben arról érdeklődött a műsorvezető azt válaszolta Kulka, hogy:Megmaradtam

Néhány évvel ezelőtt kapott agyvérzést Kulka János saját otthonában. Napokon keresztül küzdöttek az életéért a népszerű művésznek, aki úgy emlékszik vissza  a történtekre, hogy vendége volt, főzött neki, és „egyszer csak sötét” lett.

Úgy emlékszik, ekkor a másodperc töredéke alatt felfogta, hogy most „meghalok, hurrá-hurrá”. Megnyugodott, hogy itt a vége. Úgy érzete, hogy a Mennyben járt.

„Volt alagút, a végén fénnyel, kék éggel. Volt kapu, tavasz színű, színes.” Mint mondta, nem találkozott ott senkivel, egyedül volt.

Kulka azt mondta, most van kedve független társulatokban színpadra lépni, és a filmszerepeket is szívesen veszi.  Nagyon sajnálja, hogy már nem tud énekelni.

Mint írtuk, a napokban mutatkozott be egy szöveg nélküli szerepben az Árvácskában, illetve most próbálják a Cseresznyéskertet, amiben egy inast fog játszani, immár rövidebb szövegekkel.

Az interjút itt lehet végighallgatni.

A HVG nyomán


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük