Orbán évértékelője, 2019., február 10. - Fotó: Kisalföld
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

…erről és az összes többi gusztustalanságáról és hazugságáról bővebben a cikkben olvashattok…

Hétpontos akciótervet jelentett be Orbán Viktor az évértékelőn, a várban. A gazdaságról alig beszélt, a migrációról viszont annál többet. A “szocialista-náci” összefogásról is komoly véleménye van…

A hétpontos családvédelmi akcióterv:

Bevezetik a fiatal házasok gyerekvállalási támogatását, az a 40 év alatti nő, aki első házasságát köti, 10 milliós kedvezményes kölcsönt kap. A törlesztést az első két gyerek születése után 3-3 évre felfüggesztik, a második gyereknél a tartozás harmadát elengedik. Ha megszületik a harmadik gyerek, az egész tartozást elengedik.

Bővítik a Csok kedvezményes hitelt is, a két vagy többgyerekesek használt lakás vásárlásra is igénybe vehetik azt. A falusiaknak néhány hét múlva testreszabott támogatást jelent be.

A jelzálog hitelnél is óriási könnyítések jönnek: a második gyerek születésekor 1 milliót, a harmadiknál 4 milliót, minden további gyereknél egy-egy milliót vállalnak át a jelzáloghitelből.

A legalább négy gyereket szülő és felnevelő nők mentesülnek az SZJA-fizetés alól.

Elindítják a nagycsaládosok autóvásárlási programját. Egy legalább háromgyerekes család 2,5 milliós támogatást kap egy hétszemélyes autó után.

Megvalósítják a teljes bölcsődei ellátást. Három év alatt 21 ezer új férőhelyet ígért Orbán, ebből idén év végégi megépül 10 ezer.
A nagyszülői gyedet is bevezetik, ha a szülők így döntenek, a nagyszülők maradhatnak otthon.

A közelgő EP-választás miatt Orbán újra elővette a “migráns-lemezt”, visszahozta a régi szólamokat arról, hogy a migránsok a nőkre akarnak támadni és miattuk nő a terrorizmus. Hosszan beszélt a bevándorláspártiakról és az ellene küzdőkről, Soros György nevét viszont csak háromszor mondta ki. Nevének első említésére is 18 percet kellett várni.

Az egyik elem Orbánnak az a rögeszméje volt, hogy létre kell hozni egy alternatív, az eddigieknél drámaibb történelmi narratívát Magyarország számára. Kellett egy személy, aki nem csak irányítja a veszélyes külföldi nagytőkét, de meg is testesíti azt – ő lett Soros György, a Magyarországot támadó, és közben a háttérhatalmat irányító tökéletes ellenség.
Soros valóban tökéletes ellenségnek bizonyult. Egyrészt rá lehet aggatni a liberális címkét, másrészt megtestesíti azt, amit a konzervatívok annyira utálnak sikeres baloldaliakban: egy pénzügyi spekuláns, aki közben gyengébb kapitalizmust szeretne. Harmadrészt nem politizál, így nincsenek politikai eszközei a visszavágásra, és még csak nem is él az országban. Tetszenek érteni?

Nagyon erős hasonlatokkal élve ment neki a baloldal és a Jobbik összefogásának Orbán Viktor, aki azt mondta, kommunista-náci szövetség rajzolódik ki, szerinte ez már a politikai pornográfia határát súrolja. Karácsony Gergelyt is süllyesztőbe küldené azután, hogy Gyöngyösi Márton jobbikos politikus korábbi, a zsidó származású képviselők listázását nem tartotta antiszemita megnyilvánulásnak.

Biztosan én vagyok tudatlan, vagy nagyon elvarázsolt, hiszen nem értem… Orbán ezekről a dolgokról miért nem beszélt???

– hány csecsemő halt meg, hány lett maradandóan káros, az országos inkubátor hiány miatt;
– hány ember halt meg kórházi fertőzésekben;
– hány ember halt meg, mert nem kaphatta meg időben a szükséges orvosi beavatkozást;
– hány ember fagyott meg – e gyenge tél alatt – saját otthonában, mert nem volt pénze fűtésre???

Röviden: 1G zsidózik (spekulánsok liberálisok globalisták) és cigányozik (megélhetési, segély) az Orbán. Sajnos emiatt ennyire népszerű: rendszert épített az antiszemitizmusra és a cigányellenes rasszizmusra.

Forrás: HVG / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: