Orbán értékelt… – Többek között arról, hogyan akarja megvenni a 40 alatti nőket, hogy pénzért szüljenek neki gyereket…


Orbán évértékelője, 2019., február 10. - Fotó: Kisalföld
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 428
    Shares

…erről és az összes többi gusztustalanságáról és hazugságáról bővebben a cikkben olvashattok…

Hétpontos akciótervet jelentett be Orbán Viktor az évértékelőn, a várban. A gazdaságról alig beszélt, a migrációról viszont annál többet. A “szocialista-náci” összefogásról is komoly véleménye van…

A hétpontos családvédelmi akcióterv:

Bevezetik a fiatal házasok gyerekvállalási támogatását, az a 40 év alatti nő, aki első házasságát köti, 10 milliós kedvezményes kölcsönt kap. A törlesztést az első két gyerek születése után 3-3 évre felfüggesztik, a második gyereknél a tartozás harmadát elengedik. Ha megszületik a harmadik gyerek, az egész tartozást elengedik.

Bővítik a Csok kedvezményes hitelt is, a két vagy többgyerekesek használt lakás vásárlásra is igénybe vehetik azt. A falusiaknak néhány hét múlva testreszabott támogatást jelent be.

A jelzálog hitelnél is óriási könnyítések jönnek: a második gyerek születésekor 1 milliót, a harmadiknál 4 milliót, minden további gyereknél egy-egy milliót vállalnak át a jelzáloghitelből.

A legalább négy gyereket szülő és felnevelő nők mentesülnek az SZJA-fizetés alól.

Elindítják a nagycsaládosok autóvásárlási programját. Egy legalább háromgyerekes család 2,5 milliós támogatást kap egy hétszemélyes autó után.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Megvalósítják a teljes bölcsődei ellátást. Három év alatt 21 ezer új férőhelyet ígért Orbán, ebből idén év végégi megépül 10 ezer.
A nagyszülői gyedet is bevezetik, ha a szülők így döntenek, a nagyszülők maradhatnak otthon.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

A közelgő EP-választás miatt Orbán újra elővette a “migráns-lemezt”, visszahozta a régi szólamokat arról, hogy a migránsok a nőkre akarnak támadni és miattuk nő a terrorizmus. Hosszan beszélt a bevándorláspártiakról és az ellene küzdőkről, Soros György nevét viszont csak háromszor mondta ki. Nevének első említésére is 18 percet kellett várni.

Az egyik elem Orbánnak az a rögeszméje volt, hogy létre kell hozni egy alternatív, az eddigieknél drámaibb történelmi narratívát Magyarország számára. Kellett egy személy, aki nem csak irányítja a veszélyes külföldi nagytőkét, de meg is testesíti azt – ő lett Soros György, a Magyarországot támadó, és közben a háttérhatalmat irányító tökéletes ellenség.
Soros valóban tökéletes ellenségnek bizonyult. Egyrészt rá lehet aggatni a liberális címkét, másrészt megtestesíti azt, amit a konzervatívok annyira utálnak sikeres baloldaliakban: egy pénzügyi spekuláns, aki közben gyengébb kapitalizmust szeretne. Harmadrészt nem politizál, így nincsenek politikai eszközei a visszavágásra, és még csak nem is él az országban. Tetszenek érteni?

Nagyon erős hasonlatokkal élve ment neki a baloldal és a Jobbik összefogásának Orbán Viktor, aki azt mondta, kommunista-náci szövetség rajzolódik ki, szerinte ez már a politikai pornográfia határát súrolja. Karácsony Gergelyt is süllyesztőbe küldené azután, hogy Gyöngyösi Márton jobbikos politikus korábbi, a zsidó származású képviselők listázását nem tartotta antiszemita megnyilvánulásnak.

Biztosan én vagyok tudatlan, vagy nagyon elvarázsolt, hiszen nem értem… Orbán ezekről a dolgokról miért nem beszélt???

– hány csecsemő halt meg, hány lett maradandóan káros, az országos inkubátor hiány miatt;
– hány ember halt meg kórházi fertőzésekben;
– hány ember halt meg, mert nem kaphatta meg időben a szükséges orvosi beavatkozást;
– hány ember fagyott meg – e gyenge tél alatt – saját otthonában, mert nem volt pénze fűtésre???

Röviden: 1G zsidózik (spekulánsok liberálisok globalisták) és cigányozik (megélhetési, segély) az Orbán. Sajnos emiatt ennyire népszerű: rendszert épített az antiszemitizmusra és a cigányellenes rasszizmusra.

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 428
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük