Bréking! – Kezdenek csúnyán eldurvulni a történések Orbán évértékelőjén


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 187

Az Orbánt és maffia-kormányát védő “úriemberek” túl mentek egy határon… Egy határon ami nagyon nem kellett volna

Varga Gergő, a Demokratikus Koalíció aktivistája és társa a Beszari tolvajok és az O1G feliratot akarta kitenni a fekete kordonra, amellyel Orbán hazugságbeszédének helyszínét barikádozták el a magyar emberek elől. Igen, pontosan fekete lepel mögött bújkál Orbán és az agymosott illetve fizetett hívei is…

A területet “védő” “biztonsági őrök” azonban a jelek szerint az MTVA-s kollégáiktól tanultak viselkedéskultúrát, ugyanis váratlanul agresszív és valószínűleg törvényellenes módon léptek fel az aktivistákkal szemben. Ultrakonkrétan tettlegességig fajultak,Varga Gergő (DK) videóján egyértelműen látszik, hogy akkorát kap, még a szemüvege is lerepül. Reméljük, Gergő megteszi a szükséges jogi lépéseket, hogy Orbán csicskái máskor, mással ne tehessék meg ezt!

Forrás: NyugatiFény / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 187
  • 187
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük