Botrány: Órákig tartották fogva egy pincehelyiségben a Klubrádió műsorvezetőjét


A kép illusztráció
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.2K

Döbbenetes kálvária következik.

Én megértem a rendőröket és támogatni is kell őket abban, hogy véget vessenek a mozgássérült parkolókártyákkal való visszaélésekkel, azonban ilyen történetet hall az ember, valahogy elfogy a bizalma ismételten a bűnüldöző szervek mögül.Mert elképzelten gusztustalan jelenetek zajlottak le a Klubrádió műsorvezetőjével a XIII. kerületben. A Klubrádió műsorvezetője elvitte harmincéves fiát gyógytornára, s amíg várta, kitette autója műszerfalára az ingyenes parkolásra jogosító rokkantkártyát.

Ez idő alatt egy barátnőjével is találkozott, majd amikor visszament a kocsijához, lecsapott rá két rendőr – írja a hvg.hu.

Igazoltatták, és arra kérték, hogy mutassa be a fiát, így igazolva, hogy jogosult a kártya használatára. “Mondtam, hogy nem mutatom be, nem zavarom meg a tornájában, mert autista, pánikrohamot kap” – magyarázta Törtei-Takács Kriszta.

Erre a rendőrök bevitték a XII. kerületi kapitányságra, és elmondása szerint rabosították. A barátnőjét kérte meg, hogy menjen a fiáért.

“Megfosztottak minden jogomtól, elvették a mozgássérült-igazolványt, amit mint bűnjelet foglaltak le. Három órát várakoztattak egy pincehelyiségben, nem tudtam elmenni mosdóba, nem adtak inni. Akkor már őrjöngtem, hogy mi lehet a gyerekemmel”

– mondta az RTL Klub Híradójának.
Ujj- és tenyérlenyomatot vettek tőle, fotót is készítettek róla. Hiába könyörgött, hogy telefonálhasson, azt sem tehette meg. Hat óra múlva engedték el, közokirat-hamisítás miatt indítottak eljárást ellene.

A csatorna megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, ahol azt közölték: azért vitték be a műsorvezetőt, mert nem tudták ellenőrizni, valóban ott van-e a gyereke. Szerintük nem igaz, hogy nem engedték ki a mosdóba, ahogy az sem, hogy nem értesíthette az ügyvédjét. A nő – tették hozzá – nem élt panasszal a gyanúsítás ellen.


Forrás: Hírklikk/BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.2K
  • 1.2K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük