Gyászolunk, s gyászol a világ is – Ismét egy csodálatos emberrel, egy igazi hölggyel lettünk szegényebbek


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.2K
    Shares

Biztos vagyok benne, hogy nincs senki aki ne olvasta volna a könyveit…, ne látta volna a filmjeit…

Kilencvennégy évesen elhunyt Rosamunde Pilcher, romantikus regényeiről ismert brit bestselleríró – adta hírül nemrég a The Guardian című brit lap az író fiára, Robin Pilcherre hivatkozva.

Fia szerint Pilcher karácsonyig remek állapotban volt, idén azonban légcsőhurut alakult ki nála. Vasárnap szélütést kapott, és azóta már nem tért magához.

Pilchert kora egyik legsikeresebb írójává tették romantikus regényei. A művei alapján, többnyire a német ZDF csatorna által készített filmek is több millió nézőt vonzottak a képernyők elé, különösen Németországban. A ZDF több mint 100, Pilcher novelláin alapuló, 90 perces filmet forgatott.

Pilcher történetei a konyhaasztalnál születtek és női lapokban jelentek meg. „Soha el nem tudtam képzelni, hogy ez sikeres lehet. Egyszerűen csak novellákat írtam, mert szerettem csinálni” – nyilatkozta korábban.

Rosamunde Pilcher – Fotó: Bild.de

Béke poraira, köszönjük a sok-sok romantikus órát, amivel megajándékozta nők millióit világszerte…

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.2K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük