Gyászolunk, s gyászol a világ is – Ismét egy csodálatos emberrel, egy igazi hölggyel lettünk szegényebbek


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Biztos vagyok benne, hogy nincs senki aki ne olvasta volna a könyveit…, ne látta volna a filmjeit…

Kilencvennégy évesen elhunyt Rosamunde Pilcher, romantikus regényeiről ismert brit bestselleríró – adta hírül nemrég a The Guardian című brit lap az író fiára, Robin Pilcherre hivatkozva.

Fia szerint Pilcher karácsonyig remek állapotban volt, idén azonban légcsőhurut alakult ki nála. Vasárnap szélütést kapott, és azóta már nem tért magához.

Pilchert kora egyik legsikeresebb írójává tették romantikus regényei. A művei alapján, többnyire a német ZDF csatorna által készített filmek is több millió nézőt vonzottak a képernyők elé, különösen Németországban. A ZDF több mint 100, Pilcher novelláin alapuló, 90 perces filmet forgatott.

Pilcher történetei a konyhaasztalnál születtek és női lapokban jelentek meg. „Soha el nem tudtam képzelni, hogy ez sikeres lehet. Egyszerűen csak novellákat írtam, mert szerettem csinálni” – nyilatkozta korábban.

Rosamunde Pilcher – Fotó: Bild.de

Béke poraira, köszönjük a sok-sok romantikus órát, amivel megajándékozta nők millióit világszerte…

Forrás: HVG / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük