Elhunyt az egyik legnagyobb magyar – “hatalmas arc volt az öreglány”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Több órán át vitatkoztak arról, tényleg elment-e.

Tán nincs olyan magyar ember, aki ne ismerné Repülős Gizit, az egyik legstílusosabb magyar tolvajt. Kosztor Sándorné Bodnár Gizella több, mint 200 bűncselekményt követett el pályafutása alatt, az elsőt 1957-ben, míg a legutolsó alkalommal 2017-ben találta szembe magát a törvény őreivel.Néhány óra alatt szinte a teljes magyar sajtó beszámolt Repülős Gizi halálhíréről, amit azóta a legnagyobb portálok már megcáfoltak. 92 éves korában elhunyt Repülős Gizi, számolt be az RTL Klub és később (először forrás megjelölése nélkül, majd szintén az RTL-re hivatkozva) az Index szerdán, az RTL aztán később eltüntette oldaláról a hírt. Ezt aztán a 444 a 24.hu és szinte az összes nagyobb portál átvette.

Gizi két ügyvédje is cáfolta a hírt, de mostanra kiderült, valós a halálhír. Mit is mondjak, kicsit olyan ez, mint ahogyan élt, nagy port kavart és nagy feltűnést keltett. Repülős Gizi egy igazi magyar népmesei hős, kicsit lenyomata a nemzeti lekületünknek.

A „Repülős Gizi” ragadványnév soha meg nem erősített, de mind ezidáig makacsul fennálló állítás szerint abból ered – amit soha nem tudták bizonyítani –, és a 2012. február 16-i a Fábry showban maga az érintett is azt mondta, hogy mindez nem igaz hogy az 1950-es évek elején – amikor még Magyarország nagyvárosai között voltak belföldi repülőjáratok, reggel Budapesten felszállt egy gépre, néhány óra alatt Miskolcon, Debrecenben, Pécsen, Szegeden vagy Szombathelyen lopott, és az esti járattal visszatért a fővárosba.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük