Elhunyt az egyik legnagyobb magyar – “hatalmas arc volt az öreglány”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 115
    Shares

Több órán át vitatkoztak arról, tényleg elment-e.

Tán nincs olyan magyar ember, aki ne ismerné Repülős Gizit, az egyik legstílusosabb magyar tolvajt. Kosztor Sándorné Bodnár Gizella több, mint 200 bűncselekményt követett el pályafutása alatt, az elsőt 1957-ben, míg a legutolsó alkalommal 2017-ben találta szembe magát a törvény őreivel.

Néhány óra alatt szinte a teljes magyar sajtó beszámolt Repülős Gizi halálhíréről, amit azóta a legnagyobb portálok már megcáfoltak. 92 éves korában elhunyt Repülős Gizi, számolt be az RTL Klub és később (először forrás megjelölése nélkül, majd szintén az RTL-re hivatkozva) az Index szerdán, az RTL aztán később eltüntette oldaláról a hírt. Ezt aztán a 444 a 24.hu és szinte az összes nagyobb portál átvette.

Gizi két ügyvédje is cáfolta a hírt, de mostanra kiderült, valós a halálhír. Mit is mondjak, kicsit olyan ez, mint ahogyan élt, nagy port kavart és nagy feltűnést keltett. Repülős Gizi egy igazi magyar népmesei hős, kicsit lenyomata a nemzeti lekületünknek.

A „Repülős Gizi” ragadványnév soha meg nem erősített, de mind ezidáig makacsul fennálló állítás szerint abból ered – amit soha nem tudták bizonyítani –, és a 2012. február 16-i a Fábry showban maga az érintett is azt mondta, hogy mindez nem igaz hogy az 1950-es évek elején – amikor még Magyarország nagyvárosai között voltak belföldi repülőjáratok, reggel Budapesten felszállt egy gépre, néhány óra alatt Miskolcon, Debrecenben, Pécsen, Szegeden vagy Szombathelyen lopott, és az esti járattal visszatért a fővárosba.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 115
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük