Fogkrém házilag 3 perc alatt? Nem is olyan bonyolult mint hinnéd!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 61
    Shares

Nos minden közélettel foglalkozó orgánum életében eljön a pillanat, amikor nem csak direkt politikával foglalkozik, hanem egy kicsit azzal is, ami körülvesz minket.

A BalraMagyar életében is régóta nagy dilemma, hogy foglalkozzunk-e kicsit könnyedebb témákkal, aztán úgy döntöttünk belevágunk. Végül is ha az ATV elindította a Spirit csatornáját, nekünk is lehet egy kis kitekintésünk.

Egy remek youtube csatornát találtunk az interneten, ez nem más, mint az Andi szerint a világ. Andi egy fiatal youtubber, aki folyamatosan nem csak remek házi praktikákkal és tanácsokkal lát el, hanem ráadásul mindent amit csinál kifejezetten egészséges.

A mai napon nem mást mutatunk, be, minthogy hogyan lehet házilag fogkrémet készíteni, ami nem csak hogy jobb, mint a bolit agyonmárkázott ócskaságok – hanem az ember pontosan tudja mi van benne.

Mintegy három perc alatt elkészíthető. Mutatjuk, hogyan:

Ha jó ötletnek tartja, hogy a BalraMagyaron ilyen tartalmak is szülessenek ossza meg a cikket, vagy hagyjon egy kommentet odalent.Andi youtube csatornájára pedig itt tud feliratkozni.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 61
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük