Fogkrém házilag 3 perc alatt? Nem is olyan bonyolult mint hinnéd!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nos minden közélettel foglalkozó orgánum életében eljön a pillanat, amikor nem csak direkt politikával foglalkozik, hanem egy kicsit azzal is, ami körülvesz minket.

A BalraMagyar életében is régóta nagy dilemma, hogy foglalkozzunk-e kicsit könnyedebb témákkal, aztán úgy döntöttünk belevágunk. Végül is ha az ATV elindította a Spirit csatornáját, nekünk is lehet egy kis kitekintésünk.Egy remek youtube csatornát találtunk az interneten, ez nem más, mint az Andi szerint a világ. Andi egy fiatal youtubber, aki folyamatosan nem csak remek házi praktikákkal és tanácsokkal lát el, hanem ráadásul mindent amit csinál kifejezetten egészséges.

A mai napon nem mást mutatunk, be, minthogy hogyan lehet házilag fogkrémet készíteni, ami nem csak hogy jobb, mint a bolit agyonmárkázott ócskaságok – hanem az ember pontosan tudja mi van benne.

Mintegy három perc alatt elkészíthető. Mutatjuk, hogyan:

Ha jó ötletnek tartja, hogy a BalraMagyaron ilyen tartalmak is szülessenek ossza meg a cikket, vagy hagyjon egy kommentet odalent.

Andi youtube csatornájára pedig itt tud feliratkozni.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük