Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Győzött Orbán.

Szomorú leírni mégis igaz. Ugyanis ma van a néhány évvel ezelőtti G-nap évfordulója, ahol addigi legnagyobb politikai szövetségese a Fidesz anyagi ügyeit és médiabirodalmát rendező Simicska Lajos szembefordult Orbánnal.A dolog vége az lett, hogy Simicska dobbantott a jobboldali médiaportfólióval és tetemes mennyiségű pénzt áldozott arra, hogy az oligarcha legyőzze Orbán Viktort. Simicska beállt a Jobbik mögé, ám a nemzeti radikális párt nem váltotta be az üzletember hozzá fűzött reményeit és hatalmas károkat szenvedve kapitális vereséget szenvedett.

Simicska végül letette a fegyvert és szinte mindent átadott a jobboldalnak. Így jutottunk el a mai évfordulóig, vagyis addig a napig, amikor megszűnt a kormánypropaganda vezérhajója a Magyar Idők és újra Magyar Nemzet néven jelentkezik, az egykor független, most valószínűleg kormányporpagandalapként jelentkező négymúltú lap.

Ezt pedig nem akárhogyan ünnepelte meg a nemrég várba költöző Orbán Viktor – végül is leverte a lázadást és győzött:

Szerda reggel. Újra itt a Magyar Nemzet


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here