Azt az önelégült arcot: Orbán Viktor sosem látott győzelmi tort ül a várban (+fotóval)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Győzött Orbán.

Szomorú leírni mégis igaz. Ugyanis ma van a néhány évvel ezelőtti G-nap évfordulója, ahol addigi legnagyobb politikai szövetségese a Fidesz anyagi ügyeit és médiabirodalmát rendező Simicska Lajos szembefordult Orbánnal.A dolog vége az lett, hogy Simicska dobbantott a jobboldali médiaportfólióval és tetemes mennyiségű pénzt áldozott arra, hogy az oligarcha legyőzze Orbán Viktort. Simicska beállt a Jobbik mögé, ám a nemzeti radikális párt nem váltotta be az üzletember hozzá fűzött reményeit és hatalmas károkat szenvedve kapitális vereséget szenvedett.

Simicska végül letette a fegyvert és szinte mindent átadott a jobboldalnak. Így jutottunk el a mai évfordulóig, vagyis addig a napig, amikor megszűnt a kormánypropaganda vezérhajója a Magyar Idők és újra Magyar Nemzet néven jelentkezik, az egykor független, most valószínűleg kormányporpagandalapként jelentkező négymúltú lap.

Ezt pedig nem akárhogyan ünnepelte meg a nemrég várba költöző Orbán Viktor – végül is leverte a lázadást és győzött:

Szerda reggel. Újra itt a Magyar Nemzet


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük