Azt az önelégült arcot: Orbán Viktor sosem látott győzelmi tort ül a várban (+fotóval)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 400
    Shares

Győzött Orbán.

Szomorú leírni mégis igaz. Ugyanis ma van a néhány évvel ezelőtti G-nap évfordulója, ahol addigi legnagyobb politikai szövetségese a Fidesz anyagi ügyeit és médiabirodalmát rendező Simicska Lajos szembefordult Orbánnal.

A dolog vége az lett, hogy Simicska dobbantott a jobboldali médiaportfólióval és tetemes mennyiségű pénzt áldozott arra, hogy az oligarcha legyőzze Orbán Viktort. Simicska beállt a Jobbik mögé, ám a nemzeti radikális párt nem váltotta be az üzletember hozzá fűzött reményeit és hatalmas károkat szenvedve kapitális vereséget szenvedett.

Simicska végül letette a fegyvert és szinte mindent átadott a jobboldalnak. Így jutottunk el a mai évfordulóig, vagyis addig a napig, amikor megszűnt a kormánypropaganda vezérhajója a Magyar Idők és újra Magyar Nemzet néven jelentkezik, az egykor független, most valószínűleg kormányporpagandalapként jelentkező négymúltú lap.

Ezt pedig nem akárhogyan ünnepelte meg a nemrég várba költöző Orbán Viktor – végül is leverte a lázadást és győzött:

Szerda reggel. Újra itt a Magyar Nemzet


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 400
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük