Tovább gyűrűzik a Hosszú Katinka botrány – megszólalt az UTE vezetőedzője


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 390
    Shares

Tegnapi nap jelentettük meg írásunkat a szeretlekmagyarország.hu információi alapján, melyben arról olvashattunk, hogy Hosszú Katinka igen csak – mondjuk ki magyarosan – tahó módon viselkedik sporttársaival.

Arról van szó, hogy Hosszú Katinka nem engedi, hogy a Duna Arénában folytassanak szárazföldi edzést a Ferencváros sportolói, mert állítólag zavarná a felkészülését, ha az állami pénzből felszerelt több millió forint értékű konditermet más is használná.

Így szerencsétlen Fradi sportolók, mint például: Szilágyi Liliána, Verrasztó Evelyn, Verrasztó Dávid és Biczó Bence ingázik a Duna Aréna és a Népliget között, mert nem használhatják az úszókomplexum egyetlen edzőtermét.

Ma kiderült, hogy nem csak a Fradi sportolóival van baja Katinkának, ugyanis az ügyben most újabb fejlemények vannak: a Bors azt írja, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka nemcsak a Fradi úszóival, de az Újpest sportolóival sem szeretne közösködni, így ők nem használhatják a Duna Aréna konditermét, amikor a 29 éves klasszis ott van.

Úgy tudják, hogy Hosszú arra hivatkozott, hogy zavaróan hatna a felkészülésére, ha más emberek járkálnának körülötte, miközben nagyon fontos számára, így külön hangsúlyt fektet az erősítésre.

“Petrov Árpáddal beszéltem, azt mondta: akkor használhatjuk az edzőtermet, ha Hosszú nincs bent. A sportolóim számára viszont szintén a reggeli időpont az ideális. Azt gondoltam, a Duna Aréna konditerme elég nagy ahhoz, hogy elférjünk többen is, de úgy látszik, tévedtem” – mondta a lapnak Virth Balázs, az UTE edzője, aki többek között az olimpiai bronz­érmes Kapás Boglárkát is edzi.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 390
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük