Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnapi nap jelentettük meg írásunkat a szeretlekmagyarország.hu információi alapján, melyben arról olvashattunk, hogy Hosszú Katinka igen csak – mondjuk ki magyarosan – tahó módon viselkedik sporttársaival.

Arról van szó, hogy Hosszú Katinka nem engedi, hogy a Duna Arénában folytassanak szárazföldi edzést a Ferencváros sportolói, mert állítólag zavarná a felkészülését, ha az állami pénzből felszerelt több millió forint értékű konditermet más is használná.

Így szerencsétlen Fradi sportolók, mint például: Szilágyi Liliána, Verrasztó Evelyn, Verrasztó Dávid és Biczó Bence ingázik a Duna Aréna és a Népliget között, mert nem használhatják az úszókomplexum egyetlen edzőtermét.

Ma kiderült, hogy nem csak a Fradi sportolóival van baja Katinkának, ugyanis az ügyben most újabb fejlemények vannak: a Bors azt írja, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka nemcsak a Fradi úszóival, de az Újpest sportolóival sem szeretne közösködni, így ők nem használhatják a Duna Aréna konditermét, amikor a 29 éves klasszis ott van.

Úgy tudják, hogy Hosszú arra hivatkozott, hogy zavaróan hatna a felkészülésére, ha más emberek járkálnának körülötte, miközben nagyon fontos számára, így külön hangsúlyt fektet az erősítésre.

“Petrov Árpáddal beszéltem, azt mondta: akkor használhatjuk az edzőtermet, ha Hosszú nincs bent. A sportolóim számára viszont szintén a reggeli időpont az ideális. Azt gondoltam, a Duna Aréna konditerme elég nagy ahhoz, hogy elférjünk többen is, de úgy látszik, tévedtem” – mondta a lapnak Virth Balázs, az UTE edzője, aki többek között az olimpiai bronz­érmes Kapás Boglárkát is edzi.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: