Új munkát kapott Orbán Gáspár spanja: Nem fogod elhinni mivel fog foglalkozni a “vallási vezető”


Orbán Viktor és Orbán Gáspár
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 905
    Shares

Orbán Viktor fia Orbán Gáspár aki társával a Fidelitasos Ember Illéssel közösen megalapították a Felház nevű vallási szervezetet jó ugródeszkának tűnhet mindenki számára.

A 168 óra információi szerint új szerepben találkozhatunk Orbán Viktor fiával, aki eddig saját maga által kreált egyház “főpapjaként tetszelgett”.

Szóval az van, ha eddig valakinek a reggeli rádiózásból hiányzott egy friss, hiteles hang az fellélegezhet, ugyanis nem vagyunk tovább rászorulva Balázsékra vagy a Bochkor Gábor vezette Önindítóra, mert “hiánypótló reggeli műsor indul” a Manna FM-en. (sic)

Prekopa Donát, lesz a február 5-től élesben sugárzó Manna FM reggeli műsorvezetője. Orbán Gáspár haverja a reggeleket a Sláger FM két korábbi műsorvezetőjével közösen fogja vezetni Kaldenecker Antal és Péter Petra személyében.

Orbán Gáspár tavaly októberben jelentette be, hogy a Felház vallási mozgalomként dübörög tovább, és sokkal nagyobbra nőhetnek, mint az elmúlt három és fél évben. Ifjabb Orbán közölte, hogy „Magyarországon nagyobb és dicsőségesebb dolgok jönnek. Nagyobb, mint az, hogy ezer éve felvette a kereszténységet, nagyobb, mint a reformáció.”

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 905
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük