Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mindig fel kell tenni a kérdést, vajon az elért érdemek tükrében mennyit is engedhet meg magának valaki.

A jellem és a tehetség nem mindig jár kéz a kézben. Tudom, hogy ez után az írás után fogok kapni hideget-meleget na de mégis arról van szó, hogy hiába a megannyi olimpiai arany, ilyet senki nem engedhet meg magának, még Katinka sem.

Régóta szólnak sportági pletykák arról, hogy a többszörös olimpiai bajnok Hosszú valójában egy kiállhatatlan, kifejezetten nehéz természetű illető, aki – bár teljesítménye elvitathatatlan – mondjuk ki, baromi beképzelt lett.

Ezt támasztja alá az a történet ami nemrégiben került a nyilvánosság elé. A szeretlekmagyarország.hu számolt be a legújabb botrányról, mely szerint Hosszú Katinka nemes egyszerűséggel kitiltotta sportolótársait a Duna Aréna konditerméből, mert zavarják őt a felkészülésben.

Nem engedte a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka, hogy a Duna Arénában folytassanak szárazföldi edzést a Ferencváros sportolói – tudta meg a Bors. A lap azt írja: a Magyar Úszó Szövetség a saját költségén, több millió forintból új konditermet építtet, amit heteken belül át is adnak.

Molnár Ákos, a Fradi edzője a Digi Sport műsorában azt mondta: olimpikon, vb- és Eb-érmes tanítványai, Szilágyi Liliána, Verrasztó Evelyn, Verrasztó Dávid és Biczó Bence ingázik a Duna Aréna és a Népliget között, mert nem használhatják az úszókomplexum egyetlen edzőtermét.

A lap úgy tudja, Katinka arra hivatkozott, hogy mivel nagy hangsúlyt fektet a szárazföldi tréningekre, zavaróan hatna a felkészülésére, ha rajta kívül más is lenne a konditeremben.

“Ezt még meg is lehetne érteni, ám ahogy kommunikálta, az nem volt túl elegáns. Közölte a Fradi úszóival, legyenek ők is háromszoros olimpiai bajnokok, és utána beengedi őket” – mondta egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: