Őrjöngés és kiakadás: Hosszú Katinka elképesztő paraszt módon viselkedett sportoló társaival


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 927
    Shares

Mindig fel kell tenni a kérdést, vajon az elért érdemek tükrében mennyit is engedhet meg magának valaki.

A jellem és a tehetség nem mindig jár kéz a kézben. Tudom, hogy ez után az írás után fogok kapni hideget-meleget na de mégis arról van szó, hogy hiába a megannyi olimpiai arany, ilyet senki nem engedhet meg magának, még Katinka sem.

Régóta szólnak sportági pletykák arról, hogy a többszörös olimpiai bajnok Hosszú valójában egy kiállhatatlan, kifejezetten nehéz természetű illető, aki – bár teljesítménye elvitathatatlan – mondjuk ki, baromi beképzelt lett.

Ezt támasztja alá az a történet ami nemrégiben került a nyilvánosság elé. A szeretlekmagyarország.hu számolt be a legújabb botrányról, mely szerint Hosszú Katinka nemes egyszerűséggel kitiltotta sportolótársait a Duna Aréna konditerméből, mert zavarják őt a felkészülésben.

Nem engedte a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka, hogy a Duna Arénában folytassanak szárazföldi edzést a Ferencváros sportolói – tudta meg a Bors. A lap azt írja: a Magyar Úszó Szövetség a saját költségén, több millió forintból új konditermet építtet, amit heteken belül át is adnak.

Molnár Ákos, a Fradi edzője a Digi Sport műsorában azt mondta: olimpikon, vb- és Eb-érmes tanítványai, Szilágyi Liliána, Verrasztó Evelyn, Verrasztó Dávid és Biczó Bence ingázik a Duna Aréna és a Népliget között, mert nem használhatják az úszókomplexum egyetlen edzőtermét.A lap úgy tudja, Katinka arra hivatkozott, hogy mivel nagy hangsúlyt fektet a szárazföldi tréningekre, zavaróan hatna a felkészülésére, ha rajta kívül más is lenne a konditeremben.

“Ezt még meg is lehetne érteni, ám ahogy kommunikálta, az nem volt túl elegáns. Közölte a Fradi úszóival, legyenek ők is háromszoros olimpiai bajnokok, és utána beengedi őket” – mondta egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 927
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük