Hatalmas: Vágó István felmosta a padlót a Fidesz-sajtóval


Vágó István
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.4K
    Shares

A kvízprofesszor megszólalásaira mindig érdemes odafigyelni, mert hasonlóan Lendvai Ildikóhoz nem lennénk azok helyében akiket a tollhegyére tűz a politikus.

Ráadásul szakmájába is vág legutóbbi bejegyzése ugyanis a volt televíziós műsorvezető keményen nekiment a jobboldali sajtómunkásoknak, sőt mi több azt állítja: betegség terjed közöttük.

Vágó István szerint ugyanis egy “új kór terjed a lakájsajtóban: a “-HAT, -HET” híradás”. Állítását példákkal is alátámasztja, amelyekből egy csokorra valót gyűjtött össze és osztott meg a nyilvánossággal közösségi oldalán:

– Új útvonalakon jöHETnek a migránsok

– Bevándorlásellenes áttörés jöHET az EP-választáson

– Könnyen leHET, hogy több mint 230 ezer dzsihadista is készenlétben áll, hogy nézeteiknek erőszakos úton szerezzenek érvényt. – Óriási béremelések jöHETnek 2019-ben is

– Jó hírt kapHATnak az egykori devizahitelesek

– A volt MSZP-elnök a Kanári-szigetekre költözHETett

– 2019-ben is megleHET a két számjegyű keresetfelzárkózás.

“Tények helyett feltételezések. Van még valaki, aki hitelt ad nekik?” – teszi fel végül a nagy kérdést.

Forrás: Hírklikk

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.4K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük