Hivatalos: Karácsony Gergely nyerte az előválasztást (részletek, számok a cikkben)


Karácsony Gergely Fotó: nepszava.hu
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke nyerte meg a baloldali előválasztást, ahol kiválasztották Tarlós István főpolgármester kihívóját.

Karácsony igen erős többséggel, 82-18 százalékkal győzte le Horváth Csaba szocialista jelöltet.

Az előválasztáson több mint 34 ezer ember vett részt. Karácsony Gergely 27 ezer 598 szazvazattal nyert, Horváth Csaba 6535 szavazatot kapott.

Az MSZP fővárosi alelnöke, Őrsi Gergely azt mondta, visszaéléseket nem tapasztaltak.

Az eredményhirdetés után Horváth Csaba beszélt először, megköszönte a szeretetet és támogatást, amit kapott, örül, hogy megmozdultak a budapestiek. Tisztességes verseny volt – értékelte. Örül, hogy nem pártvezetők, hanem a budapestiek mondhatták meg, hogy a ki a legesélyesebb. “Jó szívvel tudom támogatni a budapestiek döntését”, mondja Horváth, és ezzel beállt Karácsony mögé.

 


Forrás: HVG / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük