Ez jó! – Hogyan spórold meg a kiadásaid 40%-át? (Részletek a cikkben.)


spórolás - Fotó: NLC
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 43
    Shares

Hogyan spórold meg a kiadásaid 40%-át?

Teljes hulladékmentes élet nem létezik, vagy olyan nagy lemondásokkal járna, hogy sokunk életébe nem fér bele a XXI. században. Többek közt az enyémbe sem.

Viszont csökkenteni a hulladékainkat igenis lehet. A kereskedelem által ránk dobott marketing és fogyasztói hálóból ki lehet törni. Nem kell birkának lenni.

Tudtad, hogy évente 700 millió hordó olajat használnak fel csak az üdítők műanyag palackozására? Arról nem beszélve, hogy mérgező anyagok szivárognak ki a palackokból. Abból is, amiből most iszol.

Hányszor fordult elő veled, hogy csak azért vettél meg egy terméket mert hirdették és mert a barátaidnak vagy a szomszédnak is volt? Tehát nem akartál lemaradni, vettél egyet és azóta is a sufniban tárolod és csak a helyet foglalja.

Fotó: Kertész János

Belegondoltál már abba, hogy az a sok szemét, amit kidobsz és reggelre elviszi a szemetesautó hova kerül és mi lesz vele? Nem tűnik el.

Azon felül, hogy pontosan tudod, mit használsz és mik kerülnek a szervezetedbe még spórolhatsz is a hulladékmentes élettel.
Használati cikkeid nagy részét te magad is el tudod készíteni otthon 5-10 perc alatt és még pénzt is spórolsz vele. 

Kertész Andrea

Ha szeretnél több tippet és praktikát megtudni, látogass el a https://www.youtube.com/channel/UCiXY6ZHHZ6WtL69VXzHW_XQ oldalra

vagy írd be Youtubra, hogy Andi szerint a világ.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 43
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük