Ez jó! – Hogyan spórold meg a kiadásaid 40%-át? (Részletek a cikkben.)


spórolás - Fotó: NLC
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Hogyan spórold meg a kiadásaid 40%-át?

Teljes hulladékmentes élet nem létezik, vagy olyan nagy lemondásokkal járna, hogy sokunk életébe nem fér bele a XXI. században. Többek közt az enyémbe sem.

Viszont csökkenteni a hulladékainkat igenis lehet. A kereskedelem által ránk dobott marketing és fogyasztói hálóból ki lehet törni. Nem kell birkának lenni.

Tudtad, hogy évente 700 millió hordó olajat használnak fel csak az üdítők műanyag palackozására? Arról nem beszélve, hogy mérgező anyagok szivárognak ki a palackokból. Abból is, amiből most iszol.

Hányszor fordult elő veled, hogy csak azért vettél meg egy terméket mert hirdették és mert a barátaidnak vagy a szomszédnak is volt? Tehát nem akartál lemaradni, vettél egyet és azóta is a sufniban tárolod és csak a helyet foglalja.

Fotó: Kertész János

Belegondoltál már abba, hogy az a sok szemét, amit kidobsz és reggelre elviszi a szemetesautó hova kerül és mi lesz vele? Nem tűnik el.

Azon felül, hogy pontosan tudod, mit használsz és mik kerülnek a szervezetedbe még spórolhatsz is a hulladékmentes élettel.
Használati cikkeid nagy részét te magad is el tudod készíteni otthon 5-10 perc alatt és még pénzt is spórolsz vele.

 

Kertész Andrea

Ha szeretnél több tippet és praktikát megtudni, látogass el a https://www.youtube.com/channel/UCiXY6ZHHZ6WtL69VXzHW_XQ oldalra

vagy írd be Youtubra, hogy Andi szerint a világ.A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük