Kifosztották Andy Vajna sírját – de most komolyan semmi sem szent?


Andy Vajna és Orbán Viktor- Fotó: OV közösségi oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 885
    Shares

Nem! Nem lettem Vajna-rajongó és továbbra is ugyanazt gondolom a néhai filmügyi producerről és kaszinótulajdonosról, mint eddig. Eladta magát a NER-nek és gyomorforgató, amit az általa működtetett sajtóorgánumoknál műveltek.

Halálával Andy nem lett szent. Nem kell rajongani érte, nem kell azt mondani, hogy: na jó, de Hollywood pápája volt, mert nem. De tényleg, halálában hagyjuk békén. Ismert magyar mondás a halottról jót vagy semmit.

Akkor is felháborodnék, ha K. Kovács Kettő sírjáról tulajdonítanának el dolgokat és ez így normális. Ezért vagyok mélységesen felháborodva, mikor azt olvastam a Bors-ban, hogy:

Alig helyezték végső nyugalomra Andy Vajnát, a temetői tolvajok  máris fosztogatják a sír környékét.

Andy Vajna végső nyughelyét rengeteg turista és rajongó látogatta a nap folyamán, ugyanakkor voltak olyanok is, akik úgy fest, nem csak azért érkeztek, hogy leróják tiszteletüket a legendás filmproducer előtt.

A Bors beszámolója szerint ugyanis a szivarok közül – melyeket a producer olyannyira szeretett, így a búcsúztatáson is fontos szerepet kaptak – többet is elloptak.

A lap szerint

az értékesebb, drágább darabokat tulajdonították el, a kár nagyjából félmillió forint lehet.A Bors munkatársai emellett két rejtélyes alakot is felfedeztek, akik szemmel tartották őket és közel fél órán át sétálgattak a virágokkal borított sír körül.

A lap ezt követően felkereste a temető igazgatóságát, kérdéseikre azonban majd csak később tudnak válaszolni, annyit viszont sikerült megtudniuk: a temetés óta sincs megerősített őrség a Fiumei úti sírkertben és a virágok addig maradnak a Andy Vajna sírhelyén, amíg el nem kezdenek hervadni.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 885
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük