Kifosztották Andy Vajna sírját – de most komolyan semmi sem szent?


Andy Vajna és Orbán Viktor- Fotó: OV közösségi oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem! Nem lettem Vajna-rajongó és továbbra is ugyanazt gondolom a néhai filmügyi producerről és kaszinótulajdonosról, mint eddig. Eladta magát a NER-nek és gyomorforgató, amit az általa működtetett sajtóorgánumoknál műveltek.

Halálával Andy nem lett szent. Nem kell rajongani érte, nem kell azt mondani, hogy: na jó, de Hollywood pápája volt, mert nem. De tényleg, halálában hagyjuk békén. Ismert magyar mondás a halottról jót vagy semmit.

Akkor is felháborodnék, ha K. Kovács Kettő sírjáról tulajdonítanának el dolgokat és ez így normális. Ezért vagyok mélységesen felháborodva, mikor azt olvastam a Bors-ban, hogy:Alig helyezték végső nyugalomra Andy Vajnát, a temetői tolvajok  máris fosztogatják a sír környékét.

Andy Vajna végső nyughelyét rengeteg turista és rajongó látogatta a nap folyamán, ugyanakkor voltak olyanok is, akik úgy fest, nem csak azért érkeztek, hogy leróják tiszteletüket a legendás filmproducer előtt.

A Bors beszámolója szerint ugyanis a szivarok közül – melyeket a producer olyannyira szeretett, így a búcsúztatáson is fontos szerepet kaptak – többet is elloptak.

A lap szerint

az értékesebb, drágább darabokat tulajdonították el, a kár nagyjából félmillió forint lehet.

A Bors munkatársai emellett két rejtélyes alakot is felfedeztek, akik szemmel tartották őket és közel fél órán át sétálgattak a virágokkal borított sír körül.
A lap ezt követően felkereste a temető igazgatóságát, kérdéseikre azonban majd csak később tudnak válaszolni, annyit viszont sikerült megtudniuk: a temetés óta sincs megerősített őrség a Fiumei úti sírkertben és a virágok addig maradnak a Andy Vajna sírhelyén, amíg el nem kezdenek hervadni.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük