Kiderült: Követik Gyurcsány Ferencet


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Követik a Demokratikus Koalíció elnökét.

Persze nem lepődnénk meg azon sem, ha a hatósági szervek követnék esetleg lehallgatnák a Dk politikusát, most azonban egy sokkal örömtelibb hírről van szó!

A DK politikusának Gyurcsány Ferencnek ugyanis tegnap óta elérhető legnagyobb közösségi képmegosztó oldalon az Instagrammon.

Alig 24 óra leforgása alatt 14 ezer ember követte be a magát politikus, apa, magyar és európai valamint hobbiszakácsként bemutató politikust. Ez pedig nem kis siker ebben a szegmensben.

A fiatalok számára legnépszerűbb oldalon tehát elérhető Gyurcsány Ferenc és aki csatlakozni akar népes követőtáborához és napi szinten exkluzív képeket akar látni a pártvezetőről itt megteheti:

https://www.instagram.com/ferenc.gyurcsany

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük