Kiderült: Követik Gyurcsány Ferencet


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.4K
    Shares

Követik a Demokratikus Koalíció elnökét.

Persze nem lepődnénk meg azon sem, ha a hatósági szervek követnék esetleg lehallgatnák a Dk politikusát, most azonban egy sokkal örömtelibb hírről van szó!

A DK politikusának Gyurcsány Ferencnek ugyanis tegnap óta elérhető legnagyobb közösségi képmegosztó oldalon az Instagrammon.

Alig 24 óra leforgása alatt 14 ezer ember követte be a magát politikus, apa, magyar és európai valamint hobbiszakácsként bemutató politikust. Ez pedig nem kis siker ebben a szegmensben.

A fiatalok számára legnépszerűbb oldalon tehát elérhető Gyurcsány Ferenc és aki csatlakozni akar népes követőtáborához és napi szinten exkluzív képeket akar látni a pártvezetőről itt megteheti:

https://www.instagram.com/ferenc.gyurcsany 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.4K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük