Kiderült: Követik Gyurcsány Ferencet


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Követik a Demokratikus Koalíció elnökét.

Persze nem lepődnénk meg azon sem, ha a hatósági szervek követnék esetleg lehallgatnák a Dk politikusát, most azonban egy sokkal örömtelibb hírről van szó!A DK politikusának Gyurcsány Ferencnek ugyanis tegnap óta elérhető legnagyobb közösségi képmegosztó oldalon az Instagrammon.

Alig 24 óra leforgása alatt 14 ezer ember követte be a magát politikus, apa, magyar és európai valamint hobbiszakácsként bemutató politikust. Ez pedig nem kis siker ebben a szegmensben.

A fiatalok számára legnépszerűbb oldalon tehát elérhető Gyurcsány Ferenc és aki csatlakozni akar népes követőtáborához és napi szinten exkluzív képeket akar látni a pártvezetőről itt megteheti:

https://www.instagram.com/ferenc.gyurcsany

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük