Ekkora pofátlanságot még nem hallottál TV képernyőn – így mentegetik magukat a jobbosok


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Transparency International (TI) friss korrupciós jelentéséről vitázott az ATV reggeli műsorában Deák Dániel, a Figyelő főmunkatársa és Ligeti Miklós, a TI jogi igazgatója.

A jelentésben megállapították, hogy Magyarországnál csak Görögország és Bulgária korruptabb az EU-ban.Deák Dánielt a műsorban szembesítették azzal az adattal is, hogy a 2017-es magyarországi közbeszerzések negyedét Mészáros Lőrinc és Szíjj László cégei nyerték.

Deák az alábbiakat válaszolta:

“Ez nem korrupció, ez teljesen más gazdaságpolitika, mint ami 2010 előtt jellemezte a balliberális kormányokat.”

Vagyis, ha Mészáros meg a NER lovagok visznek mindent ami mozdítható, akkor az bizony nem lopás, csak újfajta gazdaságpolitika. Így értelmet nyer a Matolcsy-féle unortodox gazdaságpolitika és bevallom, még két soros-migráns mondat és veszem a kalapom a jobboldalra.

Viccet félre téve, van bőr a pofájukon az tény!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük