Ekkora pofátlanságot még nem hallottál TV képernyőn – így mentegetik magukat a jobbosok


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 151
    Shares

A Transparency International (TI) friss korrupciós jelentéséről vitázott az ATV reggeli műsorában Deák Dániel, a Figyelő főmunkatársa és Ligeti Miklós, a TI jogi igazgatója.

A jelentésben megállapították, hogy Magyarországnál csak Görögország és Bulgária korruptabb az EU-ban.

Deák Dánielt a műsorban szembesítették azzal az adattal is, hogy a 2017-es magyarországi közbeszerzések negyedét Mészáros Lőrinc és Szíjj László cégei nyerték.

Deák az alábbiakat válaszolta:

“Ez nem korrupció, ez teljesen más gazdaságpolitika, mint ami 2010 előtt jellemezte a balliberális kormányokat.”

Vagyis, ha Mészáros meg a NER lovagok visznek mindent ami mozdítható, akkor az bizony nem lopás, csak újfajta gazdaságpolitika. Így értelmet nyer a Matolcsy-féle unortodox gazdaságpolitika és bevallom, még két soros-migráns mondat és veszem a kalapom a jobboldalra.

Viccet félre téve, van bőr a pofájukon az tény!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 151
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük