O1G? O1G! – Ez a három hír mindent elmond a Fidesz kormányzásáról


Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Van az úgy, hogy az ember csak úgy szimplán belefut a rendszer lényegébe!

Nem is arról van szó, hogy most valami nagy oknyomozó cikk következne. Igazság szerint a reggeli kávém mellett elkezdtem lapozgatni a facebookot. Ismerőseim fényképeit nézegettem az egyiknek épp kisbabája született – nevetem cicás videókon, azonban a valóság még a reggeli kávé elfogyasztásának boldog pillanatain is átszüremlik.

Nem szeretem annyira az O1G-t. Orbánt sem persze, de nekem nem az ízlésem a G-sem. Viszont önkéntelenül is ez csúszott ki a számon akkor amikor egymás alatt ezt a három hírt megláttam.

Bevallom, nem olvastam el a cikkeket sem. Egész egyszerűen ennek a három portálnak a három cikkében minden benne van, ami miatt O1G. Ezek után már kávéra sem lett volna szükségem, úgy megemelte a vérnyomásomat mindaz, amit olvastam és mindaz, amit mindez jelent.

Szóval azt hiszem, kommentár nélkül megosztom ezt a három cikket, a kávémat pedig hagyom pihenni:

Orbán bejelentette, hogy egy teljes évig finanszírozunk három szír kórházatA kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük