O1G? O1G! – Ez a három hír mindent elmond a Fidesz kormányzásáról


Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Van az úgy, hogy az ember csak úgy szimplán belefut a rendszer lényegébe!

Nem is arról van szó, hogy most valami nagy oknyomozó cikk következne. Igazság szerint a reggeli kávém mellett elkezdtem lapozgatni a facebookot. Ismerőseim fényképeit nézegettem az egyiknek épp kisbabája született – nevetem cicás videókon, azonban a valóság még a reggeli kávé elfogyasztásának boldog pillanatain is átszüremlik.

Nem szeretem annyira az O1G-t. Orbánt sem persze, de nekem nem az ízlésem a G-sem. Viszont önkéntelenül is ez csúszott ki a számon akkor amikor egymás alatt ezt a három hírt megláttam.

Bevallom, nem olvastam el a cikkeket sem. Egész egyszerűen ennek a három portálnak a három cikkében minden benne van, ami miatt O1G. Ezek után már kávéra sem lett volna szükségem, úgy megemelte a vérnyomásomat mindaz, amit olvastam és mindaz, amit mindez jelent.

Szóval azt hiszem, kommentár nélkül megosztom ezt a három cikket, a kávémat pedig hagyom pihenni:Orbán bejelentette, hogy egy teljes évig finanszírozunk három szír kórházat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük