Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára - Fotó: Dudás Péter /Facebook/
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Dobrev Klára egész egyszerűen brillirozik, amikor Orbánékról van szó. Kevés olyan magyar közszereplő van aki ennyire mesterien tudja megforgatni a NER-lovagjait, na meg még kevesebb, akinek bátorsága is van hozzá.

Közösségi oldalán fejtette ki a véleményét Klára, aki nemes egyszerűséggel azt állítja, hogy: Orbánék lopni járnak Európába, de hamarosan lejár a tolvajok kora.

A politikusnő írását változtatás nélkül közöljük:

Ma délután az Európai Parlament határozatot fogadott el arról, hogyan kell az EU-pénzekkel elkövetett csalások ellen hatékonyabban fellépni.

Vettem a fáradtságot és kicsit utánanéztem ennek a szavazásnak. Kíváncsi voltam, ki hogyan szavazott. Hiszen ki ne akarná, hogy ne lophassák el az uniós pénzeket? Nos, vannak, akik nem akarják.

Szinte a teljes Európai Néppárt megszavazta a korrupció elleni harcot. Szinte. Sejted, hogy kik nem szavazták meg?

Jól sejted: Bocskor, Deli, Deutsch, Erdős, Gál, Gyürk, Hölvényi, Kósa, Schöpflin, Tőkés, és Csáky; a fideszesek.

Kiírták a saját homlokukra, hogy ők csak lopni járnak Európába és rettegnek attól, hogy az EU felügyelje az európai polgárok pénzét. Ők volnának tehát a kereszténydemokrácia jövője, az európai civilizáció hős védelmezői…

Én még úgy tanultam, hogy a lopás, és a bűnpártolás nincsenek benne sem a Bibliában, sem az európai kultúrában. A tolvajok üldözése viszont igen. Magyarország pedig európai ország akar lenni.

A jó hír az, hogy a határozat nagy többséggel átment. A rablók kora hamarosan lejár, ahogy az EU-ban, úgy Magyarországon is. Szavazatuk újabb beismerő vallomás. Láttuk, értettük, megjegyeztük.”

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: