Minden tisztelet: Nem fogja kitalálni mivel töltötte a mai napját a 99 éves Bálint gazda


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Bálint György vagyis az ország Bálint gazdája nem akármivel töltötte a mai napját.

A 99 éves Bálint György kertészmérnök sokak számára ismerős arc, ugyanis tanácsai nyomán nem egy magyar kert, erkélyi balkonláda telt meg és hozott annyi örömet mindannyiunknak. A Magyar Televízió ikonikus gazdája azonban 99 éves kora ellenére is igen aktív, ráadásul nem is akárhogyan.

Bálint gazda ma éppen nem máshol járt, mint a budapesti előválasztáson, hogy ő is leadhassa a voksát.

Mint arról Karácsony Gergely is beszámolt internetes oldalán: 99 éves Bálint György, mégis élete első előválasztásán szavazott. 💚  Nagy tisztelője vagyok Bálint Gyuri bácsinak. Boldog vagyok, hogy jóban vagyunk, és felemelő, hogy támogatja a munkám.

 Le a kalappal Bálint gazda előtt. Szavazni tehát még most sem késő az eddig baromi sikeresnek mondható ellenzéki előválasztáson. Eddig csaknem 22 ezer ember szavazott a közterületi sátraknál illetve az ellenzéki pártok irodáin. Minden információt megtalál a http://elovalasztas2019.hu weboldalon.

Nagy a tét, hiszen a Fidesz verhető a fővárosban, de csak akkor, ha egy jelölt áll szemben Tarlós Istvánnal.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük