Minden tisztelet: Nem fogja kitalálni mivel töltötte a mai napját a 99 éves Bálint gazda


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 371

Bálint György vagyis az ország Bálint gazdája nem akármivel töltötte a mai napját.

A 99 éves Bálint György kertészmérnök sokak számára ismerős arc, ugyanis tanácsai nyomán nem egy magyar kert, erkélyi balkonláda telt meg és hozott annyi örömet mindannyiunknak. A Magyar Televízió ikonikus gazdája azonban 99 éves kora ellenére is igen aktív, ráadásul nem is akárhogyan.

Bálint gazda ma éppen nem máshol járt, mint a budapesti előválasztáson, hogy ő is leadhassa a voksát.

Mint arról Karácsony Gergely is beszámolt internetes oldalán: 99 éves Bálint György, mégis élete első előválasztásán szavazott. 💚  Nagy tisztelője vagyok Bálint Gyuri bácsinak. Boldog vagyok, hogy jóban vagyunk, és felemelő, hogy támogatja a munkám.

 

Le a kalappal Bálint gazda előtt. Szavazni tehát még most sem késő az eddig baromi sikeresnek mondható ellenzéki előválasztáson. Eddig csaknem 22 ezer ember szavazott a közterületi sátraknál illetve az ellenzéki pártok irodáin. Minden információt megtalál a http://elovalasztas2019.hu weboldalon.

Nagy a tét, hiszen a Fidesz verhető a fővárosban, de csak akkor, ha egy jelölt áll szemben Tarlós Istvánnal.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 371
  • 371
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük