Nem merte kiadni az MTI az ellenzéki képviselőnők nyilatkozatát – mi megtesszük!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szándékos cenzúra vagy rettegés? Nem tudjuk, mindenesetre ismét nem merte kiadni az MTI az ellenzéki képviselőnők nyilatkozatát.

Mi viszont bátran lehozzuk. Miért?

Mert azt gondoljuk, hogy mindenkinek joga van megszólalnia a magyar nyilvánosság előtt. Hogy egy állami hírszolgálati cég, melynek az a feladata, hogy mindenki számára megszólalási lehetőséget biztosítson nem teheti meg, hogy szelektáljon a megszólalások között.

Ráadásul igen fontos ügyben írta alá szinte valamennyi ellenzéki frakció emblematikus női politikusa a nyilatkozatot, mely lényege, hogy újra a direktori székbe ülhet Marton László, akit több színésznő abúzusával vádoltak meg korábban, akinek emiatt 2017-ben ott kellett hagynia a Vígszínházat is.

Sajtóhírek szerint Marton László  Veszprémben, az Oberfrank Pál vezette Petőfi Színházban térhet vissza – a veszprémi fideszes városvezetés támogatásával.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük