Nem merte kiadni az MTI az ellenzéki képviselőnők nyilatkozatát – mi megtesszük!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Szándékos cenzúra vagy rettegés? Nem tudjuk, mindenesetre ismét nem merte kiadni az MTI az ellenzéki képviselőnők nyilatkozatát.

Mi viszont bátran lehozzuk. Miért?Mert azt gondoljuk, hogy mindenkinek joga van megszólalnia a magyar nyilvánosság előtt. Hogy egy állami hírszolgálati cég, melynek az a feladata, hogy mindenki számára megszólalási lehetőséget biztosítson nem teheti meg, hogy szelektáljon a megszólalások között.

Ráadásul igen fontos ügyben írta alá szinte valamennyi ellenzéki frakció emblematikus női politikusa a nyilatkozatot, mely lényege, hogy újra a direktori székbe ülhet Marton László, akit több színésznő abúzusával vádoltak meg korábban, akinek emiatt 2017-ben ott kellett hagynia a Vígszínházat is.

Sajtóhírek szerint Marton László  Veszprémben, az Oberfrank Pál vezette Petőfi Színházban térhet vissza – a veszprémi fideszes városvezetés támogatásával.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük