Nem merte kiadni az MTI az ellenzéki képviselőnők nyilatkozatát – mi megtesszük!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Szándékos cenzúra vagy rettegés? Nem tudjuk, mindenesetre ismét nem merte kiadni az MTI az ellenzéki képviselőnők nyilatkozatát.

Mi viszont bátran lehozzuk. Miért?

Mert azt gondoljuk, hogy mindenkinek joga van megszólalnia a magyar nyilvánosság előtt. Hogy egy állami hírszolgálati cég, melynek az a feladata, hogy mindenki számára megszólalási lehetőséget biztosítson nem teheti meg, hogy szelektáljon a megszólalások között.

Ráadásul igen fontos ügyben írta alá szinte valamennyi ellenzéki frakció emblematikus női politikusa a nyilatkozatot, mely lényege, hogy újra a direktori székbe ülhet Marton László, akit több színésznő abúzusával vádoltak meg korábban, akinek emiatt 2017-ben ott kellett hagynia a Vígszínházat is.

Sajtóhírek szerint Marton László  Veszprémben, az Oberfrank Pál vezette Petőfi Színházban térhet vissza – a veszprémi fideszes városvezetés támogatásával.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük