Nem fogja elhinni mivel reklámozza magát a jobboldal szennylapja


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Szennylap! Erős jelzőnek tűnhet, de nagyon nehéz máshogy nevezni a jobboldal propagandalapját.

Mert minek nevezzem azt az oldalt, aki vezércikkben gyalázta Tóbiás József volt MSZP elnök feleségét és lányát. Emlékezzünk vissza arra, hogy egy családanyát, Rába Tímeát a politikus feleségét, volt szépségkirálynőt sikerült „hajdani szépségkirálynő és sze**ális segédeszköz” jelzővel illetniük. Ráadásul az olvasók is szavazhattak arról, hogy kive*nék-e Tóbiás feleségének képeire.Szóval igen a 888-ról van szó, mely orgánum már címében is plagizálja a 444.hu-t, ami ízlés kérdése ki mennyire szereti a “minden sz*r újságírásának kultúráját, mindenesetre a jobboldalnak sikerült lekoppintania mindezt, csak humor nélkül.

Szóval mivel reklámozhatja önmagát egy ilyen oldal? Lehetne első tipp az, hogy Soros!

És nem is járna túl messzire az olvasó, azonban kivételesen nem Soros György arcképével reklámozza magát a portál, hanem egészen más ötletet találtak ki, ők reklámarcnak Judith Sargentinit választották:

Kreatív! Nem?

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük