Nagyobb botrány történhetett Bayer Zsolt fórumán, mint az elsőre látszódott


Bayer Zsolt - Forrás: nyugat.hu | Fotó: Unger András
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Demokratikus Koalíció közleménye alapján úgy néz ki hatalmas botrány történhetett Bayer Zsolt XV. kerületi lakossági fórumán.

Talán mindenki emlékszik arra a közelmúltban tartott jobboldali XV. kerületi lakossági fórumra, melyet álarcos fiatalok zavartak meg. Bayer Zsolt tartott fórumot a XV. kerület jobboldali polgárainak, mely fórumra körülbelül 10 Soros György maszkot viselő fiatal zavarta meg a rendezvényt.A fiatalokat a biztonsági erők eltávolították, Bayer pedig megtartotta migránsozós-Brüsszelezős fórumát, eddig semi izgalmas nem történt volna, azon túl, hogy Bayernek okozott az incidens néhány kellemetlen pillanatot.

Azonban a DK közleménye súlyos állításokat tesz a megzavart rendezvénnyel kapcsolatosan. Ugyanis a DK szerint FIDESZESEK LISTÁZTÁK A NEMKÍVÁNATOS ELLENZÉKIEKET.

A párt közleményében arról ír, hogy szerda este a XV. kerületben tartott Bayer Zsolt fórumot. A beszélgetésen a DK és a Momentum emberei is megjelentek, bekiabálásokkal, Soros György maszkokkal tiltakoztak a fideszes publicista jelenléte ellen.

Mint az a Mérce beszámolójából kiderül, a szervezőknél egy lista is volt arról, hogy ki az, akit nem látnak szívesen a fórumon, a Soros György maszkot viselő tiltakozókkal szemben pedig a hírek szerint Bede Zsolt, a Vadhajtások “hírportál” szerkesztője is erőszakosan lépett fel.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a fideszesek kedvenc önjelölt publicistájának előadásán nyíltan listázhatják a rendszer ellen tiltakozó ellenzékieket.
Az pedig egyenesen taszító, hogy az önmagát “konzervatív értékekkel bíró” közismerten mocskosszájú publicistát egy nem is titkoltan fasiszta, uszító hírportál szerkesztője védelmezze erőszakosan.

A DK tiltakozik a megfélemlítés és az erőszak ellen, mert az európai magyaroknak jogukban áll kifejezni nemtetszésüket még a fideszesek ellen is.Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük