Nagyobb botrány történhetett Bayer Zsolt fórumán, mint az elsőre látszódott


Bayer Zsolt - Forrás: nyugat.hu | Fotó: Unger András
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 272
    Shares

A Demokratikus Koalíció közleménye alapján úgy néz ki hatalmas botrány történhetett Bayer Zsolt XV. kerületi lakossági fórumán.

Talán mindenki emlékszik arra a közelmúltban tartott jobboldali XV. kerületi lakossági fórumra, melyet álarcos fiatalok zavartak meg. Bayer Zsolt tartott fórumot a XV. kerület jobboldali polgárainak, mely fórumra körülbelül 10 Soros György maszkot viselő fiatal zavarta meg a rendezvényt.

A fiatalokat a biztonsági erők eltávolították, Bayer pedig megtartotta migránsozós-Brüsszelezős fórumát, eddig semi izgalmas nem történt volna, azon túl, hogy Bayernek okozott az incidens néhány kellemetlen pillanatot.

Azonban a DK közleménye súlyos állításokat tesz a megzavart rendezvénnyel kapcsolatosan. Ugyanis a DK szerint FIDESZESEK LISTÁZTÁK A NEMKÍVÁNATOS ELLENZÉKIEKET.

A párt közleményében arról ír, hogy szerda este a XV. kerületben tartott Bayer Zsolt fórumot. A beszélgetésen a DK és a Momentum emberei is megjelentek, bekiabálásokkal, Soros György maszkokkal tiltakoztak a fideszes publicista jelenléte ellen.

Mint az a Mérce beszámolójából kiderül, a szervezőknél egy lista is volt arról, hogy ki az, akit nem látnak szívesen a fórumon, a Soros György maszkot viselő tiltakozókkal szemben pedig a hírek szerint Bede Zsolt, a Vadhajtások “hírportál” szerkesztője is erőszakosan lépett fel.A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a fideszesek kedvenc önjelölt publicistájának előadásán nyíltan listázhatják a rendszer ellen tiltakozó ellenzékieket.

Az pedig egyenesen taszító, hogy az önmagát “konzervatív értékekkel bíró” közismerten mocskosszájú publicistát egy nem is titkoltan fasiszta, uszító hírportál szerkesztője védelmezze erőszakosan.

A DK tiltakozik a megfélemlítés és az erőszak ellen, mert az európai magyaroknak jogukban áll kifejezni nemtetszésüket még a fideszesek ellen is.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 272
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük