Akkora büdös nagy pofont osztott ki a szoci képviselő a lakájmédiának, hogy öröm nézni


Horváth Tamás MSZP
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hazudni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.
Hazudni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes. -kezdi mondandóját Horváth Tamás szocialista képviselő.

Ezt a szösszenetnyit átdolgozott idézetet ajánlom Gajdics Ottónak, a Magyar Idők főszerkesztőjének a figyelmébe. Az újságjában megjelent cikk, mely sokadjára próbálkozik meg Nagy Blanka tetemre hívásával, olyan tévedésekkel, szándékos csúsztatásokkal tarkított, hogy azt még egy a pesti888srácokon edződött NER hívő is pironkodva lapozza odébb.

Némi szarkazmussal élve – félegyházi kötődésére tekintettel -, kimondottan szerény teljesítmény az a helyi besúgó hálózatától, hogy a legalapvetőbb információkat sem sikerült beszerezni a kenyéradó gazdái politikai ellenfeleinek családi állapotáról, a családtagok munkahelyi feladatairól és mindarról, amit a maguk kis posványos diktatúrájukban a propaganda minisztérium megkövetel. Mindezek hiányában a hiteltelen még hiteltelenebbé válik.És egy, amit véssen az eszébe! Ha témát akar itt vagyok, de a családom hagyja békén!
A helyi trolloknak pedig egy üzenet: A ti világotokon kívül megengedett a szabad gondolat diáknak, tanárnak, prolinak!

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük