Akkora büdös nagy pofont osztott ki a szoci képviselő a lakájmédiának, hogy öröm nézni


Horváth Tamás MSZP
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 8
    Shares

Hazudni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.
Hazudni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes. -kezdi mondandóját Horváth Tamás szocialista képviselő.

Ezt a szösszenetnyit átdolgozott idézetet ajánlom Gajdics Ottónak, a Magyar Idők főszerkesztőjének a figyelmébe. Az újságjában megjelent cikk, mely sokadjára próbálkozik meg Nagy Blanka tetemre hívásával, olyan tévedésekkel, szándékos csúsztatásokkal tarkított, hogy azt még egy a pesti888srácokon edződött NER hívő is pironkodva lapozza odébb.

Némi szarkazmussal élve – félegyházi kötődésére tekintettel -, kimondottan szerény teljesítmény az a helyi besúgó hálózatától, hogy a legalapvetőbb információkat sem sikerült beszerezni a kenyéradó gazdái politikai ellenfeleinek családi állapotáról, a családtagok munkahelyi feladatairól és mindarról, amit a maguk kis posványos diktatúrájukban a propaganda minisztérium megkövetel. Mindezek hiányában a hiteltelen még hiteltelenebbé válik.

És egy, amit véssen az eszébe! Ha témát akar itt vagyok, de a családom hagyja békén!
A helyi trolloknak pedig egy üzenet: A ti világotokon kívül megengedett a szabad gondolat diáknak, tanárnak, prolinak!

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 8
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük