Ég a pofánkon a bőr: Na mit mond a Fidesz a holokauszt emléknap kapcsán?!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 51
    Shares

Jól megemlékeztek ezek is.

Az emberiség történetének egyik legnagyobb gaztette és katasztrófája a holokauszt, mely során több millió embert semmisítettek meg ipari körülmények között, szervezetten, sötét lelkű ostobák és gátlástalanul gonosz emberek akik a Harmadik Birodalom hadigépezetét szolgálták.

Megemlékezni azért fontos, mert egy emberként ki kell jelentenünk, hogy az emberiség legsötétebb pillanatainak soha, de soha nem szabad megismétlődnie.

A kormánypártok is megemlékeztek ma, egy közlemény formájában, ami minden üzenetet hordoz, csak éppen ezt az üzenetet hiányoljuk belőle. De ha valakinek hiányérzete lenne minden mást megkap, amely a kormánykommunikációból elmaradhatatlan. Burkolt migránsozás és az ellenzék szidása – ez jutott eszükbe a holokauszt kapcsán.

Azt írták: egyetlen nemzedék sem felejtheti a holokausztot, amely a 20. században több millió ember, köztük több százezer magyar megsemmisítéséhez vezetett. Úgy fogalmaztak: “A szabadjára engedett antiszemitizmus terrort, népirtást, és totális háborút hozott Európára és a világra.”

A kormánypárt arra hívta fel a figyelmet: a világ azt hitte, hogy ez nem ismétlődhet meg, most mégis sok zsidó ember újra félelemben él Nyugat-Európában, mert “a tömeges bevándorlással együtt az antiszemitizmust is rászabadították a kontinensre”.A Fidesz szerint történelmi bűnt követnek el, akik antiszemita bevándorlók tömegeit engedik Európába és azok a magyar ellenzéki pártok is, amelyek a hatalom reményében képesek “összeborulni” az antiszemita, szélsőséges politikai erőkkel.

Az auschwitzi haláltábor 1945. január 27-én szabadult fel, ennek emlékére az ENSZ Közgyűlése 2005. november 1-jén január 27-ét a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapjává nyilvánította. Az egyhangúlag elfogadott határozat hangsúlyozza “az emlékezés és a tanítás kötelességét”, hogy a jövő nemzedékei megismerjék a hatmillió, túlnyomórészt zsidó áldozatot követelő náci tömeggyilkosságok történetét.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 51
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük