Megszűnik a legnagyobb kormánypropagandalap – ez van a háttérben


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1

Megszűnik a kormányzati kommunikáció zászlóshajója – értesült a Népszava.

A Gajdics Ottó főszerkesztő által fémjelzett szép emlékű Magyar Időket úgy szűnik beszántják és örök hullámsírba temetik. Ám aki sírna, hogy a kormánypropaganda zászlóshajó nélkül marad, nos számukra van jó hírünk is. (100% irónia)Iparági pletykák szerint bezárják a Magyar Időket és helyette újraindítják a Magyar Nemzetet. A Népszava forrása szerint a február 6-i (ez a G-nap évfordulója) és március 15-i dátumot említették.

Utóbbival kapcsolatban felmerült, hogy problémás lehet a lap terjesztése, mivel munkaszüneti nap.

A Népszava már tavaly augusztusban is cikkezett a Magyar Idők megszűnéséről és a Magyar Nemzet újraindulásáról, valamint Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője is azt mondta akkoriban, hogy augusztus 25-én a Magyar Nemzet alapításának 80. évfordulóján “igazságos és méltányos” lenne az újraindítás.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1
  • 1
    Share

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük