Megszűnik a legnagyobb kormánypropagandalap – ez van a háttérben


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

Megszűnik a kormányzati kommunikáció zászlóshajója – értesült a Népszava.

A Gajdics Ottó főszerkesztő által fémjelzett szép emlékű Magyar Időket úgy szűnik beszántják és örök hullámsírba temetik. Ám aki sírna, hogy a kormánypropaganda zászlóshajó nélkül marad, nos számukra van jó hírünk is. (100% irónia)

Iparági pletykák szerint bezárják a Magyar Időket és helyette újraindítják a Magyar Nemzetet. A Népszava forrása szerint a február 6-i (ez a G-nap évfordulója) és március 15-i dátumot említették.

Utóbbival kapcsolatban felmerült, hogy problémás lehet a lap terjesztése, mivel munkaszüneti nap.

A Népszava már tavaly augusztusban is cikkezett a Magyar Idők megszűnéséről és a Magyar Nemzet újraindulásáról, valamint Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője is azt mondta akkoriban, hogy augusztus 25-én a Magyar Nemzet alapításának 80. évfordulóján “igazságos és méltányos” lenne az újraindítás.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük