Fű alatt a magyar belpolitika legnagyobb botránya robbant ki – ez valódi véreskezű leszámolás


Igy röhögtek a rabszolgává tett magyar munkavállalók millióin. Igen, Rajtad is. - Fotó: Török Zsolt MSZP FB oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 44
    Shares

  1. Ha ez az ügy nem rengeti meg a kormány stabilitását alapjaiban, tényleg nem tudom minek kellene történnie.

Minden családban a legnagyobb érték a gyermek. A gyermekeinkért kelünk minden reggel, hogy egy jobb világot teremtsünk nekik. Beiskolázáskor mindent feláldozunk annak érdekében, hogy megvehessük a tankönyveket, a ruhát és a füzeteket. Ha kell megéhezi a család, de kifizetjük a különórákat, szakköröket. Mert a gyermekeinknek építjük ezt az országot, értük teszünk meg mindent.

De mi történik akkor, ha a kormány és az államhatalom gyermekeknek üzen hadat? Gyermekeket vegzál? Hallgatunk?

Gurmai Zita az MSZP parlamenti képviselője hívta fel a figyelmet az elmúlt 29 év legnagyobb politikai leszámolási hullámára, mely gyermekek ellen irányul:

El a kezekkel a gyerekeinktől, Orbán!

Mit képzeltek, hogy bosszút álltok a fiatalokon? Még Rékasi Károly és Détár Enikő színészek fiát is kirúgattátok az iskolából, az otthonukba pedig megfélemlítésként kiküldtétek a gyámhivatalt… most pedig Nagy Blankán keresitek a fogást?

Hát nem hagyjuk, mert mi összekapaszkodunk és megvédjük egymást!És ebbe az összekapaszkodásba fogtok ti belebukni!

– De beszélhetnénk Kálló Dánielről, aki a független Diákparlament szóvivője volt, akitvel az Echo TV-ben Velkovics Vilmos izmozott és alázott, átlépve a műsorvezetői szerepkörén.

Arról van szó, hogy azok ellen a fiatalok ellen, akik felemelik a hangjukat a rendszer ellen véres megtorlást kapnak a hatalomtól. Eljutottunk oda, hogy a kormány gyerekekkel izmozik.

Ez azonban túlmutat azon, ami megengedhető, mert nem oligarháknak, hanem gyermekeinknek építjük az országot.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 44
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük