Fű alatt a magyar belpolitika legnagyobb botránya robbant ki – ez valódi véreskezű leszámolás


Igy röhögtek a rabszolgává tett magyar munkavállalók millióin. Igen, Rajtad is. - Fotó: Török Zsolt MSZP FB oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

  1. Ha ez az ügy nem rengeti meg a kormány stabilitását alapjaiban, tényleg nem tudom minek kellene történnie.

Minden családban a legnagyobb érték a gyermek. A gyermekeinkért kelünk minden reggel, hogy egy jobb világot teremtsünk nekik. Beiskolázáskor mindent feláldozunk annak érdekében, hogy megvehessük a tankönyveket, a ruhát és a füzeteket. Ha kell megéhezi a család, de kifizetjük a különórákat, szakköröket. Mert a gyermekeinknek építjük ezt az országot, értük teszünk meg mindent.

De mi történik akkor, ha a kormány és az államhatalom gyermekeknek üzen hadat? Gyermekeket vegzál? Hallgatunk?Gurmai Zita az MSZP parlamenti képviselője hívta fel a figyelmet az elmúlt 29 év legnagyobb politikai leszámolási hullámára, mely gyermekek ellen irányul:

El a kezekkel a gyerekeinktől, Orbán!

Mit képzeltek, hogy bosszút álltok a fiatalokon? Még Rékasi Károly és Détár Enikő színészek fiát is kirúgattátok az iskolából, az otthonukba pedig megfélemlítésként kiküldtétek a gyámhivatalt… most pedig Nagy Blankán keresitek a fogást?

Hát nem hagyjuk, mert mi összekapaszkodunk és megvédjük egymást!

És ebbe az összekapaszkodásba fogtok ti belebukni!
– De beszélhetnénk Kálló Dánielről, aki a független Diákparlament szóvivője volt, akitvel az Echo TV-ben Velkovics Vilmos izmozott és alázott, átlépve a műsorvezetői szerepkörén.

Arról van szó, hogy azok ellen a fiatalok ellen, akik felemelik a hangjukat a rendszer ellen véres megtorlást kapnak a hatalomtól. Eljutottunk oda, hogy a kormány gyerekekkel izmozik.


Ez azonban túlmutat azon, ami megengedhető, mert nem oligarháknak, hanem gyermekeinknek építjük az országot.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük