Az év kérdését tette fel Juszt László a hatalomnak – Ön egyetért az újságíróval?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.5K

Ritka alkalom az, amikor egyetlen egy kérdés annyira frappánsra sikeredik, hogy keresem az államat.

Tény az is, hogy nem ritka mindez, ha Juszt Lászlóról van szó. A TV ügyvédje hosszú hallgatás után egy ideje újra aktív az internetes oldalán és valódi gyöngyszemeket oszt meg követőivel.Most is hasonló dolog történt, amely után vélhetőleg kap majd hideget-meleget a televíziós, azonban annyira jogos a kérdése, hogy nem tudjuk nem megosztani olvasóinkkal.

Szerintem a magyar demokrácia fekete napjainak legsötétebb pillanatainak lehettünk szemtanúi mikor a magyar közszolgálati televízió épületéből erőszakkal fegyveresek távolították el az ellenzék képviselőit.

Ezzel kapcsolatban Juszt László a következőt kérdezi:

Ha két parlamenti képviselő MTVA-ból való kidobásához ilyen mértékű erőszakra volt szükség, akkor ennek arányában mi lett volna a helyes mérték a 2006-os MTV rohamnál?

Mit gondol? Jogos a kérdés? Ha igen, kérjük ossza meg másokkal is.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.5K
  • 2.5K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük