Az év kérdését tette fel Juszt László a hatalomnak – Ön egyetért az újságíróval?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.5K
    Shares

Ritka alkalom az, amikor egyetlen egy kérdés annyira frappánsra sikeredik, hogy keresem az államat.

Tény az is, hogy nem ritka mindez, ha Juszt Lászlóról van szó. A TV ügyvédje hosszú hallgatás után egy ideje újra aktív az internetes oldalán és valódi gyöngyszemeket oszt meg követőivel.

Most is hasonló dolog történt, amely után vélhetőleg kap majd hideget-meleget a televíziós, azonban annyira jogos a kérdése, hogy nem tudjuk nem megosztani olvasóinkkal.

Szerintem a magyar demokrácia fekete napjainak legsötétebb pillanatainak lehettünk szemtanúi mikor a magyar közszolgálati televízió épületéből erőszakkal fegyveresek távolították el az ellenzék képviselőit.

Ezzel kapcsolatban Juszt László a következőt kérdezi:

Ha két parlamenti képviselő MTVA-ból való kidobásához ilyen mértékű erőszakra volt szükség, akkor ennek arányában mi lett volna a helyes mérték a 2006-os MTV rohamnál?

Mit gondol? Jogos a kérdés? Ha igen, kérjük ossza meg másokkal is.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.5K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük