Ilyen nincs: Összeverekedett a buszsofőr és a taxisofőr a XIII. kerületben (+videóval)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 23
    Shares

Ekkora pofátlanságot régen láttunk már!

Egymásnak esett egy buszsofőr és egy taxis a XIII. kerületben a Váci úton  a Dózsa György úti metrópótló busz megállójánál. Az ökölváltásba torkollt konfliktus oka az volt, hogy a taxis kolléga a szemtanúk elmondása szerint vígan álldogált a 3-as metrópótló busz megállójában és esze ágában nem volt beengedni oda a menetrend szerinti buszt.

Többek elmondása szerint mikor a buszvezető leszállt, hogy számon kérje az egyébként patinás múltú taxivállalat sofőrjét a szóváltás hirtelen ütésváltásba torkollt, melyet a taxisofőr kezdett, ő ütött először.

A BKV sofőrjének még a szemüvege is leesett a dulakodásban, majd mindketten továbbálltak kölcsönös feljelentést ígérve egymásnak.

Hogy kinek lehetett igaza?

Aki Budapesten közlekedik gépjárművel már jó ideje felfigyelhetett arra, hogy a sárga színű taxik igen rugalmasan értelmezik a KRESZ-szabályait – tisztelet a kivételnek – sok esetben veszélyeztetve a közlekedőket. Éles sávváltások, távolsági fényszóró indokolatlan villogtatása, na meg a megengedett sebesség be nem tartása mindennapi velejárója a személyszállítási üzletág közlekedőinek körében.Természetesen nem mindenki és abszolút tisztelet jár a tisztességes taxisoknak, de valamiért mégis ez a tapasztalatunk, annak ellenére, hogy különleges jogosítványaik vannak, így például használhatják a buszsávokat. Sőt a buszmegállót is használhatják, azonban, ha a menetrend szerinti járat megérkezek, nos késlekedés nélkül lehetővé kell tennie a menetrend szerinti helyi járat használhassa a buszmegállót.

Nem pedig ennek kellene történnie:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 23
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük