Ez nem Orbán hete – Újabb kemény levél Viktornak, hogy ezt sem teszi zsebre az már biztos!


Fotó: ABCNews
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Hánynom kell… – kezdi sorait a fiatal, pesti anyuka. A miniszterelnök egyre többünknél veri ki  a biztosítékot…

Hánynom kell… Évek óta hülyíted a népet, hogy migránsok… veszélyesek, Magyarország nem lesz bevándorló ország… Soros több millió menekültet hoz a nyakunkra, és rettegj magyar a Közel-Keletről érkező veszedelemtől!
Köpd magad szemen Viktor !

Ha úgy adnál laza 505 milliót Szíriának, hogy itthon az egészségügy makulátlan, a beteg MAGYAR támogatásra szoruló gyermekek megkapnák a hazájukban a segítséget, hogy meg tudják venni az életet mentő gyógyszert ami a 6 éves kislány esetében 68 millió forint , egy daganatos beteg kezelése 5-10 millió forint külföldön…

Ha elsőként a saját néped támogatnád, és nem loptad volna el a haverjaiddal a több milliárd forint EU-s támogatásokat , akkor azt mondanám, hogy egy jó vezető vagy , aki azt a képet mutatja, hogy színtől, vallástól függetlenül segítsünk ott ahol a segítség kell, ahogyan ezt teszi az az ember aki finanszírozta a Te és az IQ fighter slepped tanulmányait!

De Te nem vagy se jó se ember !
Azonban minden ilyen megmozdulásod felér egy beismerő vallomással, hogy nincs Soros terv, nem kell félnünk a migránsoktól, hiszen laza 505 milliót adományozol azoknak akiket felhasználsz a gyűlölet kampányodhoz, akikkel rettegésben tartod a vidékieket, akiket felhasználsz a mocskos propaganda kamu híreidhez, hogy az ország egy részét biztos szavazódnak tudhasd!

Szíriai városkép – Fotó: FB

Egy nagy rakás szar vagy, jótékonykodhatsz, de Odafent mindent jegyeznek, és nem nyersz jegyet a mennybe 😉

Köpd szemen magad !!!!

T. A.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük