Ez nem Orbán hete – Újabb kemény levél Viktornak, hogy ezt sem teszi zsebre az már biztos!


Fotó: ABCNews
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2
    Shares

Hánynom kell… – kezdi sorait a fiatal, pesti anyuka. A miniszterelnök egyre többünknél veri ki  a biztosítékot…

Hánynom kell… Évek óta hülyíted a népet, hogy migránsok… veszélyesek, Magyarország nem lesz bevándorló ország… Soros több millió menekültet hoz a nyakunkra, és rettegj magyar a Közel-Keletről érkező veszedelemtől!
Köpd magad szemen Viktor !

Ha úgy adnál laza 505 milliót Szíriának, hogy itthon az egészségügy makulátlan, a beteg MAGYAR támogatásra szoruló gyermekek megkapnák a hazájukban a segítséget, hogy meg tudják venni az életet mentő gyógyszert ami a 6 éves kislány esetében 68 millió forint , egy daganatos beteg kezelése 5-10 millió forint külföldön…

Ha elsőként a saját néped támogatnád, és nem loptad volna el a haverjaiddal a több milliárd forint EU-s támogatásokat , akkor azt mondanám, hogy egy jó vezető vagy , aki azt a képet mutatja, hogy színtől, vallástól függetlenül segítsünk ott ahol a segítség kell, ahogyan ezt teszi az az ember aki finanszírozta a Te és az IQ fighter slepped tanulmányait!

De Te nem vagy se jó se ember !
Azonban minden ilyen megmozdulásod felér egy beismerő vallomással, hogy nincs Soros terv, nem kell félnünk a migránsoktól, hiszen laza 505 milliót adományozol azoknak akiket felhasználsz a gyűlölet kampányodhoz, akikkel rettegésben tartod a vidékieket, akiket felhasználsz a mocskos propaganda kamu híreidhez, hogy az ország egy részét biztos szavazódnak tudhasd!

Szíriai városkép – Fotó: FB

Egy nagy rakás szar vagy, jótékonykodhatsz, de Odafent mindent jegyeznek, és nem nyersz jegyet a mennybe 😉

Köpd szemen magad !!!!T. A.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük