Ökölbe szorul a kezed: Elképesztő pofátlanságot művelnek Orbánék – ez a legfideszesebb szavazót is kiábrándítja


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Egyszerűen hihetetlen!

Nos az van, hogy a kormány meg a kormány körül sertepertélő kommunikációs szakemberek mindet megtesznek annak érdekében, hogy Orbánt a nép egyszerű gyermekeként állítsák be. Ehhez képet a tények viszont mások.

Nem elég, hogy milliárdokért költözött Viktorunk a várba – ahol mivel valakinek nem tetszettek a több száz éves freskók, hát lekenték diszperzittel őket – oda ahová mondhatnánk, hogy a madár se jár, na de a Gundel menzájáról csak kiszállítják a puritán, pár száz forintos menüket, beláthatjuk, nem dolgozhat Viktor mégsem üres, fehér falak árnyékában.

Ha már a freskók eltűntek belátható valamit csak kell tenni azokra a falakra. A 444.hu számolt be róla, hogy ezt a malőrt hogyan orvosolták a puritán kormány ízléscsendőrei:

Milyen puritán, lelkendezett a kormánypárti sajtó, miután a várban átadták a felújított karmelita kolostort, Orbán Viktor új munkahelyét. A fehérre mázolt falak valóban ezt sugallták, azóta viszont kerültek rájuk díszek is.

Az Átlátszó közadatigénylésben kérte ki azoknak a műtárgyaknak a listáját, amikkel végül berendezték a miniszterelnök puritán munkahelyét.

Mint kiderült, a miniszterelnökség padlóit az Iparművészeti Múzeumtól kikölcsönzött szőnyegek borítják, a falakat pedig a Nemzeti Galériától kapott képek díszítik. Onnan kaptak szobrokat is.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Az Átlátszó által megszerzett információk alapján Orbán munkahelye 34 festményt, köztük Márffy Ödön és Mednyánszky László alkotásait, illetve négy szobrot, köztük egy Kisfaludi Stroblt kapott kölcsön a Szépművészeti Múzeumtól.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük