SZAVAZÁS: Ön szerint megérdemelten kapja a gyűlölködő kommenteket Vajna Tímea?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
 • 2
  Shares

A tegnapi nap legnagyobb híre az volt, hogy a 74 éves Andy Vajna – vagyis Vajna György András – hosszantartó betegeskedés után elhunyt.

A filmügyi kormánybiztos, a Nemzeti Filmalap vezére, aki tulajdonolta a kormánypropaganda zárókövét a TV2-őt és az egyik legnagyobb, leghallgatottabb rádióállomást a hálózatosan működő Rádió 1-et is, már nem egyszer állt a közmegvetés kereszttüzében akkor, amikor összeházasodott a nála jócskán fiatalabb Palácsik Tímeával.

A nagy korkülönbség miatt a fiatal nőben sokan az aranyásót vélték felfedezni, aki a jó kapcsolatok, no meg a vagyona miatt házasodott össze a kis híján negyven évvel idősebb Andyvel.

A médiamogul halálával újra elővette az internet népe a – nem szebbik – orcáját, és a gyűlölködő üzenetek elöntötték Vajna Tímea facebook oldalát, melyből néhányat megmutatunk:

 •  Míg a Férjed betegeskedett, addig Te folyamatosan posztolgattad a félpucér, f@széhes fotóidat! Undorító vagy!
 • Szerintem haza mar ne gyere 🙂.Maradj az USA-ban. Itt mindenki utal. Nincs privat gepen sem lamborghinim de legalabb nem köpnek le az utcan.
 • Nincs részvét. Egy feleség a férje mellett van ha beteg. És már régota az volt. Te soha nem voltál a felesége.
 • Miért nem voltál mellette utolsó óráiban? Valahol egy francia hotelben kellett ku**álkodni ahelyett, hogy a kezét fogtad volna? Ezt érdemelte ez az ember?
 • Ha jól tudom Soros György még szingli!
 • Mit izél itt mindenki… Nekem is nehéz feldolgozni, hogy már nincs télapó
 • Már megszedte magát pénzzel . Most már fellélegezhet , nem kell tovább szineszkednie, rég kikoltozott Amerikába a biztonság kedvéért , azóta a testéből el.

A kommentek egy része arról tanúskodik, hogy sokan nehezményezik, hogy a hosszú ideje betegeskedő Andy ápolása helyett az internetes felületeken a fényűző és hivalkodó életéről osztott meg jeleneteket Tímea. Egyesek számon-kérték “aranyásó életmódja” miatt. De természetesen voltak akik kiálltak a megözvegyült – s így vélhetőleg mesés vagyont öröklő – Vajna Tímea mellett.Ön szerint megérdemelten kapja a gyűlölködő kommenteket Vajna Tímea?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
 • 2
  Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük