Bréking! Durván, halálosan megfenyegették az új polgármester asszonyt!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Halálos fenyegetést tartalmazó, néhány mondatos levelet kapott hivatali e-mail címére Németh Angéla, Budapest XV. kerületének független polgármestere

…akit még tavaly szeptemberben a Rászorulókat Támogatók Egyesülete (RÁTE) és a Magyar Szolidaritás Mozgalom jelölésével, az MSZP, a DK és a Párbeszéd támogatásával választottak meg Rákospalota első emberének.

Németh Angéla a 168 Órának elmondta, a helyesírási hibákkal tűzdelt levélben konkrétan a torka elvágásával fenyegették meg. Hozzátette: mivel az üzenet a hivatali címére érkezett, nem lehet elvonatkoztatni attól, hogy közelednek az őszi önkormányzati választások, bár a kampány még nagyon messze van. Elődjét, a DK-s Hajdu Lászlót korábban nem érték hasonló fenyegetések.A polgármester feljelentést tett a rendőrségen.

“Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk se vakok, se balekok. A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is…”- mondta Orbán 2018. március 15-én.

Forrás: 168 óra BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük