Bréking! Durván, halálosan megfenyegették az új polgármester asszonyt!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Halálos fenyegetést tartalmazó, néhány mondatos levelet kapott hivatali e-mail címére Németh Angéla, Budapest XV. kerületének független polgármestere

…akit még tavaly szeptemberben a Rászorulókat Támogatók Egyesülete (RÁTE) és a Magyar Szolidaritás Mozgalom jelölésével, az MSZP, a DK és a Párbeszéd támogatásával választottak meg Rákospalota első emberének.

Németh Angéla a 168 Órának elmondta, a helyesírási hibákkal tűzdelt levélben konkrétan a torka elvágásával fenyegették meg. Hozzátette: mivel az üzenet a hivatali címére érkezett, nem lehet elvonatkoztatni attól, hogy közelednek az őszi önkormányzati választások, bár a kampány még nagyon messze van. Elődjét, a DK-s Hajdu Lászlót korábban nem érték hasonló fenyegetések.

A polgármester feljelentést tett a rendőrségen.

“Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk se vakok, se balekok. A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is…”- mondta Orbán 2018. március 15-én.

Forrás: 168 óra BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük